Keystone logo
EUCLID (Euclid University) Doctor în economie și finanțe islamice
EUCLID (Euclid University)

Doctor în economie și finanțe islamice

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.825

Învățământ la Distanță

Introducere

PREZENTARE GENERALĂ:

EUCLID, o organizație interguvernamentală internațională cu mandat universitar, oferă studenților din publicul larg un program de diplomă externă (la distanță sau on-line) numită EUCLID DIFE: Doctor în economie și finanțe islamice.

Este singurul program de studii în finanțe islamice organizat de o organizație interguvernamentală internațională care este partener al Camerei de Comerț și Industrie Islamică (actualmente ICCIA) și a Băncii de Dezvoltare Islamică, ambele instituții OIC.

Înscrierea este deschisă atât musulmanilor, cât și non-musulmanilor.

PREZENTARE ACADEMICĂ:

Acest doctorat reprezintă cel puțin 90 de ore de credit din SUA de cursuri universitare dincolo de licență, în conformitate cu standardele internaționale. Se presupune că studenții vor transfera 35 de credite de licență, iar teza de doctorat este de 25 de credite. Ca rezultat, majoritatea studenților care sosesc se așteaptă să obțină 35 de credite pe parcursul fazei cursurilor de dizertație.

Scopul general al acestui doctorat este de a oferi o cale credibilă din punct de vedere academic și instituțional care să se bazeze pe experiența și experiența studenților în finanțele islamice. Doctoratul este preocupat de fundațiile filosofice și religioase ale economiei și finanțelor islamice, în special în contrast cu modelul occidental. Elevii sunt așteptați să citească o cantitate considerabilă de material pentru a dobândi o înțelegere largă a stării finanțelor islamice astăzi, în special în ceea ce privește politicile naționale, regionale și globale.

CERINȚE DE ADMITERE:

Solicitanții trebuie să aibă o diplomă de masterat sau echivalentul său internațional, eliberat de o instituție înscrisă în manualul UNESCO IAU / baza de date WHED. Studenții MBA și Diplomă sau Certificare pot fi luați în considerare, deoarece procesul de admitere EUCLID pentru acest program ia în considerare experiența academică și profesională. În anumite cazuri, pot fi necesare cursuri de cursuri.

Solicitanții sponsorizați de guvern (care sunt deja angajați guvernamentali) pot fi admiși fără o diplomă de master, dacă nivelul lor de studii și experiență este considerat suficient. EUCLID poate solicita acestor participanți să finalizeze cursurile de punți înainte de a se înscrie în program.

Limbi: este obligatorie cunoașterea limbii engleze (vorbită și scrisă) și va fi testată. Arabă nu este o cerință, dar studenții vor fi de așteptat să stăpânească absolut Terminologie de Finanțe islamice în (transliterated) arabă.

Elevii sunt de așteptat să fie în poziția de a dedica 10-15 ore efective de studiu pe o bază săptămânală.

PROGRAMUL DE INSCRIERE:

EUCLID are înscriere în curs (admisie) pentru acest program. Este acceptabil să se aplice cu câteva luni în avans, dar se recomandă să se aplice cu 60-40 de zile în avans. Sloturile publice generale sunt alocate pe baza primului venit, primul servit.

Admitere

Despre Școală

Întrebări