Keystone logo
Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introducere

Erasmus Facultatea de Drept este una dintre școlile de Erasmus University Rotterdam: O universitate de clasă mondială clasat 71th în Times de învățământ superior universitățile clasamentul mondial. Programele noastre LLM combină gândirea academice cu pregătire practică. În plus față de cursuri regulate sunt organizate fieldtrips la firme de avocatura, instanțele internaționale și companii internaționale pentru a experimenta (juridică) practica: în cazul în care Legea întâlnește afaceri.

Ca un student la Erasmus Facultatea de Drept va deveni parte a unei comunități internaționale: personalul și studenții nostru reprezintă mai mult de 45 de naționalități diferite! Veți participa la cursuri cu oameni din multe culturi juridice diferite și de a îmbunătăți abilitățile internaționale și interculturale pe care le pregătesc pentru o carieră juridică internațională. Erasmus Facultatea de Drept este situat în Rotterdam.

Cu cel mai mare port din Europa, Rotterdam este unul dintre cei mai importanți factori ai economiei olandeze. Ca urmare Rotterdam astăzi este un oraș cosmopolit și multicultural vibrant, care este acasa, la peste 160 de naționalități și o serie de întreprinderi multinaționale și locale, cum ar fi Unilever și Shell.

Locații

  • Burgemeester Oudlaan 50, , 3062 PA, Rotterdam

Întrebări