Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona SEO (optimizare pentru motoarele de căutare)
ESEI International Business School Barcelona

SEO (optimizare pentru motoarele de căutare)

Online

7 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Învățământ la Distanță

Introducere

Acest modul dezvăluie mecanismele de creștere a vizibilității site-ului web în rezultatele căutărilor. Dobândiți abilități esențiale pentru a spori prezența online, a atrage utilizatori și a atrage trafic. Navigați în peisajul digital cu expertiză și transformați-vă site-ul web într-o destinație de referință.

Unde veți porni într-o călătorie transformatoare pe tărâmul vizibilității digitale și al proeminenței online. În acest modul, vom descoperi mecanismele complicate din spatele modului în care site-urile web se ridică în rândurile rezultatelor motoarelor de căutare și devin destinațiile preferate ale utilizatorilor care caută informații, produse și servicii.

Într-o eră în care prezența online este esențială, înțelegerea artei și științei SEO este o abilitate puternică. Acest modul este meticulos conceput pentru a vă dota cu cunoștințele și tehnicile necesare pentru a naviga eficient în peisajul digital.

Trebuie să știu

  • Date de începere - Oricând
  • Durata recomandată - 7 săptămâni
  • Limbă - 100% instruire în limba engleză
  • Mod de studiu - Învățare în ritm propriu - 100% online
  • Format - Preînregistrări, teste online și evaluări
  • Certificare - Certificare profesională (Certificate of Achievement)

Certificat de realizare

Un certificat de realizare ESEI este o recunoaștere oficială acordată de ESEI International Business School persoanelor care au absolvit un anumit curs sau program de formare. Acest certificat semnifică dedicarea, efortul și competența destinatarului în materie, recunoscând angajamentul acestuia față de excelență și competențele avansate dobândite în timpul studiilor. Acesta servește ca o acreditare valoroasă pentru îmbunătățirea perspectivelor de carieră și pentru a demonstra expertiza în domeniu.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări