Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona Google Analytics
ESEI International Business School Barcelona

Google Analytics

Online

7 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Învățământ la Distanță

Introducere

Acest curs avansat se scufundă în Google Analytics, învățându-vă să transformați datele în informații strategice. Dobândiți abilități esențiale pentru a evalua impactul marketingului online și pentru a conduce succesul afacerii prin decizii bazate pe date.

În peisajul digital contemporan, luarea deciziilor bazate pe date este esențială pentru succesul oricărei afaceri. Modulul de analiză se adâncește în lumea Google Analytics, echipând studenții cu abilitățile necesare pentru a valorifica puterea datelor și a le transforma în informații strategice.

Trebuie să știu

  • Date de începere - Oricând
  • Durata recomandată - 7 săptămâni
  • Limbă - 100% instruire în limba engleză
  • Mod de studiu - Învățare în ritm propriu - 100% online
  • Format - Preînregistrări, teste online și evaluări
  • Certificare - Certificare profesională (Certificate of Achievement)

Certificat de realizare

Un certificat de realizare ESEI este o recunoaștere oficială acordată de ESEI International Business School persoanelor care au absolvit un anumit curs sau program de formare. Acest certificat semnifică dedicarea, efortul și competența destinatarului în materie, recunoscând angajamentul acestuia față de excelență și competențele avansate dobândite în timpul studiilor. Acesta servește ca o acreditare valoroasă pentru îmbunătățirea perspectivelor de carieră și pentru a demonstra expertiza în domeniu.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări