Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona CRM și date
ESEI International Business School Barcelona

CRM și date

Online

7 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 630

Învățământ la Distanță

Introducere

Acest curs oferă o aprofundare a instrumentelor CRM și a rolului acestora în gestionarea datelor. Obțineți abilități esențiale pentru a optimiza interacțiunile cu clienții și pentru a lua decizii strategice de afaceri. Porniți într-o călătorie de la elementele de bază ale CRM la informații avansate bazate pe date.

Bine ați venit în lumea managementului relațiilor cu clienții (CRM) și a gestionării datelor (CRM și date)! Acest modul a fost elaborat cu meticulozitate pentru a vă oferi o înțelegere cuprinzătoare a instrumentelor CRM și a rolului lor vital ca platforme de gestionare a datelor.

În acest curs, veți porni într-o călătorie care vă va duce de la elementele fundamentale ale CRM la complexitatea exploatării puterii datelor pentru decizii strategice de afaceri. Vom începe prin a demistifica ceea ce este cu adevărat un instrument de gestionare a relațiilor cu clienții, scopul său și aplicațiile sale cu multiple fațete. Pe măsură ce vom aprofunda, veți descoperi rolul esențial pe care sistemele CRM îl joacă în gestionarea și optimizarea interacțiunilor cu clienții, partenerii și părțile interesate.

Trebuie să știu

  • Date de începere - Oricând
  • Durata recomandată - 7 săptămâni
  • Limbă - 100% instruire în limba engleză
  • Mod de studiu - Învățare în ritm propriu - 100% online
  • Format - Preînregistrări, teste online și evaluări
  • Certificare - Certificare profesională (Certificate of Achievement)

Certificat de realizare

Un certificat de realizare ESEI este o recunoaștere oficială acordată de ESEI International Business School persoanelor care au absolvit un anumit curs sau program de formare. Acest certificat semnifică dedicarea, efortul și competența destinatarului în materie, recunoscând angajamentul acestuia față de excelență și competențele avansate dobândite în timpul studiilor. Acesta servește ca o acreditare valoroasă pentru îmbunătățirea perspectivelor de carieră și pentru a demonstra expertiza în domeniu.

Admitere

Curriculum

Despre Școală

Întrebări