Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Introducere

ESDESIGN este prima școală de design online, un punct de întâlnire în care kilometrii, zilele sau orele nu contează. Este o școală fără uși, cu o mie de ferestre către lume, care leagă impulsul personal de angajamentul global și social. Este cunoașterea tendințelor și transformarea ideilor și proiectelor în realități. ESDESIGN trăiește lumea designului cu o viziune 360.

Cu master online complet flexibili, propunerea noastră didactică combină munca colaborativă cu predarea, prin videoconferințe online în timp real și spații de comunicare întârziate.

Fără a uita vreodată viziunea de afaceri, de la începutul unui proiect până la sfârșit, ne cufundăm în procesul de creație, înțelegând proiectarea ca un instrument care oferă o soluție la o problemă reală și actuală.

Cu această viziune am optat pentru crearea a 7 domenii de masterat în design: comunicare, spații, grafic și editorial, interacțiune, management, modă și produs. Anual, peste 1.000 de studenți aleg să se antreneze cu ESDESIGN.

ESDESIGN face parte din Planeta Formación y Universidades, divizia de instruire a Grupului Planeta. O rețea internațională de învățământ superior care are douăzeci și cinci de instituții de învățământ în Spania, Andorra, Franța, Italia, Africa de Nord, Statele Unite și Columbia. În fiecare an, peste 100.000 de studenți din 114 naționalități diferite sunt instruiți prin școlile sale de afaceri, universități, școli superioare specializate și centre de formare profesională și continuă.

Statistică

În fiecare an, peste 100.000 de studenți din 114 naționalități diferite sunt instruiți prin școlile sale de afaceri, universități, școli superioare specializate și centre de formare profesională și continuă.

    Locații

    • Barcelona

      Barcelona, Spania

      Întrebări