Keystone logo
Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Escuela de Escritores

Introducere

Povestea pe care scrie

Bine ai venit / o școală ca creativă de scriere în limba spaniolă în lume, bun venit / aa Escuela de Escritores :

Cu toții avem o poveste de spus și putem găsi cel mai bun mod de a face acest lucru. Pentru că, da, puteți învăța să scrie. Scrisul este o abilitate și ca orice ambarcațiune, primul pas este de a cunoaște și stăpâni tehnicile care vă permit să-l exercite cu maiestrie. Învață această ambarcațiune este rațiunea de a fi a Escuela de Escritores . Aflați nu singur la îndemâna de geniu atins de degetul divin sau binecuvântat cu gena de scriere: poate descoperi că în fiecare zi, timp de cincisprezece ani, mii de oameni au trecut prin site-ul nostru și săli de clasă virtuale.

70089_17-18_FB_portada_1200x627px_SOLO-IMAGEN.jpg

Atunci când un loc de muncă se realizează cu măiestrie, devine artă atunci când vine vorba de artă și, de asemenea, vorbim despre acele active necorporale care sunt talentul sau inspirația. Talentul nu este învățat, dar au puțin sau mult, se pot dezvolta în mediul corect. Scriitorii au nevoie întotdeauna să se înconjoare cu alți scriitori de îndrumare sau consiliere (amintiți-vă cercurile literare sau relația epistolar între mai multe dintre ele). Escuela de Escritores este un loc de întâlnire pentru scriitori spanioli din întreaga lume, o comunitate de a împărtăși experiența de a scrie cu colegii de trupa dvs., ghidat de către mulți dintre cei mai buni profesori de scriere creativă în limba spaniolă.

Deoarece scrierea de start este doar începutul. Există mai mulți scriitori care, atunci când a întrebat de ce scrie, nu te iau atât de multe ore în fața paginii goală, răspunde cu două cuvinte: mai multă viață. Un scriitor trăiește mai multe vieți: ei și tot ce descoperă în sine. Ceva este rupt atunci când scrie că stratul de teamă care ne separă de lume, adevăratele emoții. Pe de altă parte, ne naștem cuvinte fragile pe care un scriitor învață să aibă grijă până când se întâlnesc în fraze care, cu răbdare și multă îndemânare, sfârșesc prin a fi povestiri, romane, scenarii, poezii, arta, viata.

70090_007ec.jpg

Daca dorinta ta este de a te antrena ca scriitor, a început în secretele și tehnicile de acest loc de muncă provocator și interesant, nu dezamăgesc. Nu putem promite succes, și mii de cititori, nici neplăcerile Fame, această glorie literară pe care unii confunda cu a fi un scriitor; dar putem garanta o pregătire solidă, cuprinzătoare și bine structurat, care vă permite să învețe toate tehnicile și resursele comerțului: formare pe care puteți merge despre construirea de voce și de discursul dumneavoastră, că viața care bate în tine și numai tu puteți conta pe.

Locații

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

  • Madrid

    Covarrubias 1 , 28010, Madrid

Întrebări