Keystone logo
ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

ENyD - Escuela de Negocios y Dirección

Introducere

Școala de afaceri și management

Școala de afaceri și management ENyD este o instituție de învățământ specializată în formare postuniversitară, al cărei obiectiv principal este de a facilita dobândirea competențelor cheie cerute de profilele profesionale printr-o metodologie practică 100% aplicabilă mediului de lucru din prima zi.

De aproape 20 de ani de experiență, cei peste 48.000 de studenți din 50 de naționalități diferite au decis să aibă încredere în modelul pedagogic al ENyD. Printre domeniile sale de studiu se numără: managementul afacerilor, energiile regenerabile, gestionarea și protocolul evenimentelor, marketing digital, contabilitate și finanțe, consultanță în afaceri, managementul afacerilor, big data sau managementul talentelor, putând alege între diferite niveluri de formare, precum cursuri de specializare universitară, masterat sau MBA oficial.

132929_SocialMedia_09_web.jpg

Școala de afaceri și management ENyD are pregătire online, ceea ce permite studentului o compatibilitate mai mare între viața lor academică și cea de muncă; mergând la cursuri virtuale, accesând manuale actualizate 100%, rezolvând exerciții interactive etc. Contând acest lucru cu ajutorul tutorilor specializați și a coordonatorilor profesioniști, întotdeauna gata să răspundă la orice întrebare.

În plus, ENyD oferă ajutor financiar și burse pentru a facilita accesul la formare de calitate. În ceea ce privește accesul pe piața muncii, Școala de Afaceri și Management oferă studenților săi un serviciu complet de angajare și stagiu, având acorduri cu mai mult de 4.000 de companii.

Locații

Locații
 • Madrid

  ENyD Madrid Calle Mauricio Legendre 33B 28046 MADRID, , Madrid

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Întrebări