Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

EMAS Eurasian Management & Administration School

Introducere

Despre Scoala de Administrare si Administrare Eurasiatica (EMAS Business School)

Școala de Management și Administrație Eurasiatică (EMAS), Rusia este una dintre școlile de business MBA din Europa Centrală și de Est.

Unul dintre cei mai buni experți în MANAGEMENTUL STRATEGIC, care este o competență cheie pentru directorii executivi care lucrează pe piețele competitive, se străduiesc să exceleze în afaceri și să progreseze în carieră.

Una dintre cele mai importante școli de afaceri non-academice de IMPLEMENTARE din lume.

EMAS se numără printre cele mai bune școli de afaceri din lume - 2 premii Palmes: Școală de afaceri cu puternică influență regională , Eduniversal Business Schools ranking 2018 (Franța).

Școlile EMAS Business School sunt deschise la Moscova și Nižni Novgorod.

Programele EMAS au 3 formate: full time în campus, part-time (învățare mixtă) și online.

Instruirea pe fiecare program se desfășoară în (1) engleză sau (2) rusă - până la alegerea unui student.

MBA-uri, MBA-uri EXECUTIVE, DBA și FORMARE PENTRU AFACERI PENTRU A VENIT DE LA ORICE DIN LUME!

Aflați împreună cu persoane din Uniunea Europeană, SUA, Rusia, Canada, Japonia, Australia, China, India, Hong Kong, Singapore și alte locuri din întreaga lume!

Vă veți alătura unei rețele cu adevărat globale, vă veți mări veniturile și veți crea o carieră oriunde doriți!

Distanta (100% on-line) format / învățare mixt / full-time în-campus format la alegerea ta.

Ce ne ajută cu adevărat să ne oprim din alte școli de afaceri?

EMAS este una dintre puținele școli de IMPLEMENTARE din lume, unul dintre cei mai puternici experți în managementul strategic în lume - competența cheie pentru managerii de top și proprietarii de afaceri de succes.

 • Suntem unul dintre puțini din lume. EMAS are propriile sale evoluții metodologice integrate în domeniul strategiilor de management strategic și de dezvoltare a afacerilor, pornind de la analiza și prognoza pieței și terminând cu identificarea nișelor de piață, gestionarea prin obiective, sisteme de motivație și dezvoltarea culturii corporative. Acestea sunt instrumente practice practice pentru dezvoltarea afacerilor, care sunt mult mai eficiente decât PEST (EL), cele cinci forțe sau SWOT ale lui Porter și așa mai departe. Numai un număr limitat de școli de afaceri americane și occidentale au instrumente practice, cum ar fi EMAS.
 • Consultăm alte școli de afaceri cu privire la modul de predare a managementului strategic. Există o serie de școli de afaceri din întreaga lume care achiziționează o licență de la noi pentru a furniza programe de management strategic EMAS.
 • Îmbunătățim în mod regulat competențele noastre prin implicarea în proiecte de consultanță complicate. Suntem profund implicați în practica afacerilor prin consultarea și dezvoltarea strategiei de afaceri pentru companii reale - indiferent dacă sunt mici, medii sau mari.

Pozițiile MBA EMAS în clasamentele naționale și globale

 • EMAS ocupă locul 1 în rândul școlilor de afaceri cu MBA online în Rusia, clasamentul național rus 2019
 • EMAS vine pe primul loc în rândul școlilor de afaceri cu MBA de învățare mixtă în Rusia, clasamentul național rus 2019
 • EMAS vine pe locul 2 printre școlile de afaceri cu full-time MBA în campus în Rusia, Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • TOP-14 printre cele mai bune programe de MBA din Europa Centrală și de Est, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • TOP-20 printre cele mai bune programe de Executive MBA din Europa Centrală și de Est, The Eduniversal Best Masters Ranking 2019
 • ТОP-200 printre cele mai bune programe de MBA și Executive MBA din întreaga lume, TThe Eduniversal Top Masters Ranking 2019.

Burse și finanțare

Locații

 • Moscow

  Moscow, , Moscow

 • Nizhny Novgorod

  Нижний Новгород, Нижне-Волжская набережная, д. 7/2, офис 21., 603001, Nizhny Novgorod

  • Russia Online

   Russia Online, Rusia

   • Kyiv

    Kyiv, Ucraina

    • Minsk

     Minsk, Belarus

     • Almaty

      Almaty, Kazahstan

      Întrebări