Keystone logo
© BIMM University
Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Elizabeth Johnson Organization

Introducere

Cursuri online de limba engleză pentru adolescenți și adulți mai în vârstă

Cursuri online de auto-studiu și cursuri online predate

Studiu de sine onlineEJO oferă 9 pachete diferite de cursuri online pentru adulți și vârstnici. Toți studenții au nevoie de o conexiune la internet și un dispozitiv (majoritatea sunt prietenoase pentru mobil și ar descărca doar aplicația).Pachetele oferite variază de la un curs de engleză academică cu două componente la un curs de engleză de afaceri cu cinci componente. De exemplu, pachetul de curs Down to Business Achiever cuprinde Business Speaking, Business Vocabular și trei componente Business Writing la nivel B2. Cursul de engleză practică la nivelul A2 și mai sus începe cu un test de diagnostic și apoi programul selectează calea lecției pe care elevul o va urma. Cursul de nivel A1 lecțiile sunt preselectate.

Cursuri online predate

EJO oferă engleză academică, engleză de afaceri, engleză generală și pregătirea examenelor predate cursuri online. Înainte de a începe cursul, finalizați un test de engleză și o analiză a nevoilor. Aveți o discuție detaliată cu un membru al echipei EJO despre scopurile și obiectivele dvs. pentru cursul dvs. și despre domeniile specifice de limbă pe care doriți să le dezvoltați. Indiferent de nevoile dvs., profesorul dvs. planifică un program pentru a le satisface. Lecțiile au o durată de 60 de minute și puteți avea la fel de puține sau câte lecții aveți nevoie.

Toți profesorii sunt profesori calificați EFL care lucrează cu EJO. Pe lângă timpul de lecție predat, elevii vor primi și sarcini suplimentare de finalizat. Toți participanții primesc un certificat la finalizarea cu succes a cursului. Lecțiile vor fi efectuate folosind zoom sau o platformă similară.


De ce să ne alegeți?

Alegerea celui mai potrivit curs de limbi străine este foarte importantă, deoarece este vorba despre realizarea unei investiții pentru viitor. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui curs online predat sau a unui pachet de cursuri care să fie online și care să studieze singur pentru dvs., un membru al familiei dvs. sau unul dintre angajații dvs., suntem siguri că răspunsul este să învățați limba engleză cu noi!

106992_106948_Smiley.jpg

Locații

  • Alton

    Alton, Regatul Unit

    Întrebări