Keystone logo
© UNIGIS Salzburg, cc by-nd
eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

eLearning Academy for Communication GmbH

Introducere

Viziunea noastra

Programe de studii eLearning moderne, accesibile, supravegheate personal pentru toți oamenii - acesta este ceea ce ne-am propus cu Academia eLearning pentru Comunicare încă de la înființarea sa în 2016.

Am stabilit noi standarde nu doar în ceea ce privește conținutul în domeniile comunicării de marketing, media și afaceri, ci și în ceea ce privește implementarea pe piața educației digitale.

Vă oferim cursuri academice de nivel înalt orientate spre practică, cu o diplomă de master acreditată. Accentul se pune pe conținutul comprehensibil și bazat pe multimedia, care poate fi studiat independent de timp și locație: pentru un ritm individual de învățare cu feedback personal, subiecte și conținut de studiu în continuă evoluție și reflecție academică.

Misiunea noastră

Succesul dumneavoastră este o preocupare personală pentru noi. Academia eLearning pentru Comunicare permite, prin urmare, studiul individual la pulsul timpului - când și unde doriți - cu o companie academică competentă și partenerii săi. În acest fel, contribuim la educația, formarea, împuternicirea profesională și autorealizarea dumneavoastră.

Cum a început totul

În 2016, Academia eLearning „a căzut în poala fondatorilor săi”. Prof. (FH) Dr. Silvia Ettl-Huber și Prof. (FH) Dr. Michael Roither sunt de fapt doi profesori ocupați la Universitatea de Științe Aplicate Burgenland. Ambii lucraseră anterior la Universitatea Dunărea din Krems, Austria, și amândoi erau încă sceptici atunci când era vorba despre învățământul la distanță.

Cei doi s-au întâmplat cu un studiu de învățare mixtă care a analizat programe care se bazează pe trimiterea prin poștă a materialelor de studiu către studenți și cei doi au făcut o observație interesantă. În medie, studenții care au lucrat cu o proporție mai mare de învățământ la distanță au obținut note puțin mai bune decât studenții din programele față în față la examenele lor finale. Asta i-a pus pe gânduri. Dintr-o dată i s-a părut logic că un conținut de studiu în continuă creștere, actualizat și bazat pe multimedia ar asigura o calitate constantă a predării. Mai presus de toate, studiile la distanță oferă o linie cuprinzătoare de subiecte.

Acolo unde există un gând, se găsește curând o cale. Institutul Austriac de Management de la FH Burgenland i-a lăsat pe fondatori să-și urmeze ideea până la capăt și astfel au construit un curs de studiu bazat în întregime pe învățământ la distanță. Îmbogățiți cu ingrediente secrete, fondatorii aduc decenii de experiență în educație și formare part-time.

Metoda eLearning Academy

178471_image.png

În sfârșit, studii fără stres combinate cu sprijin individual!

Frica de situațiile clasice de examen, aversiunea față de munca în grup, în care coordonarea sarcinilor consumă mai multă energie decât realizarea sarcinilor în sine, amintirea programelor imposibile din cauza studiilor obligatorii față în față și lipsa de relevanță practică – acestea sunt doar câteva dintre lucrurile cu care studenții nu vor să se confrunte.

A studia cu Academia eLearning înseamnă: o modalitate plăcută de a livra cu feedback personal, independent de timp și loc, un program de studiu care economisește resursele, fără timpi de călătorie și costuri de călătorie, cursuri cu manageri de module care au legături strânse cu lumea muncii, bază solidă cunoștințe cu avantajul calității consistente, combinate cu cazuri la zi și transformarea cunoștințelor în competență.

O numim uneori metoda eLearning Academy și o îmbunătățim constant pentru a servi disciplinelor noastre preferate: comunicare, marketing, vânzări și management.

Programe de Master

Academia eLearning pentru Comunicare oferă Masterul în Comunicare de Marketing în trei specializări și două limbi în domeniile comunicării, marketingului, vânzărilor și managementului ca program de învățare la distanță cu jumătate de normă.

Cursurile se adresează celor care doresc

 • să-și sporească șansele de avansare în carieră în marketing prin obținerea unei diplome de master,
 • la practicienii care doresc să-și fundamenteze expertiza științific,
 • și la cei care schimbă cariera în comunicarea de marketing.

Programul de învățare la distanță este 100% online. Îți organizezi studiile până la master complet independent de timp și loc, cu sprijinul echipei noastre competente de consiliere în studii condusă de Anria Brandstätter. Fără faze de prezență, cerințe de prezență sau date fixe de examen – studiezi când și unde vrei. Materialele de învățare bazate pe multimedia, autoverificările continue sub formă de revizuiri de cunoștințe și feedback-ul personal cu privire la modul de lucru relevant pentru practică vă ajută să obțineți titlul recunoscut internațional „Maestru în Arte”.

Modalitati de examinare

Veți finaliza 14 din totalul de 15 module din acest program de master part-time cu lucrări de modul. Acestea sunt lucrări de aproximativ 15 pagini cu sarcini speciale care combină teoria cu practica. Veți finaliza modulul „Lege” cu un test online. În cadrul fiecărui modul, vă testați continuu cunoștințele prin intermediul autotestelor integrate. Trebuie să finalizați aceste autotestări pozitiv înainte de a putea preda teza de modul.

Îți finalizezi studiile scriind, prezentând și susținând teza de master. Puteți face acest lucru pe site sau online.

Acreditarea eLearning Academy

Qualitätszertifikate der eLearning Academy for Communciation

Caracteristici Campus

Există întâlniri față în față?

Nu, cursul Master Communication Marketing este 100% independent de timp și locație. Doar 6 seminarii online trebuie finalizate în modulul de proiectare și teză de master. Dar și aici, tu decizi ora și locul. Tot ce aveți nevoie este acces la internet pentru a participa la seminarul online. Susținerea tezei dumneavoastră de master se va desfășura la fața locului la Universitatea de Științe Aplicate (UAS) Burgenland din Eisenstadt sau, dacă preferați, online, printr-un sistem de videoconferință securizat.

Sfat: Pentru ceremonia de absolvire (în austriacă aceasta se numește „Sponsion”) ar trebui să planificați câteva zile de vacanță și o excursie la universitate. Atmosfera ceremoniei de absolvire de la Castelul Esterházy din Eisenstadt este de neuitat!

  Mărturii studențești

  Locații

  • Eisenstadt

   Thomas-Alva-Edison-Straße,2, 7000, Eisenstadt

   Întrebări