Keystone logo
EIT Manufacturing – PhD

EIT Manufacturing – PhD

EIT Manufacturing – PhD

Introducere

Școala doctorală EIT Manufacturing

Școala Doctorală EIT Manufacturing (EITM) face parte din EIT Manufacturing, o asociație europeană a universităților, industriilor și centrelor de cercetare de top legate de sectorul de producție, cu scopul de a stimula producția europeană pentru a deveni competitivă și sustenabilă la nivel global pentru societate. Prin reunirea celor trei laturi ale „triunghiului cunoașterii”: afaceri (companii mari și IMM-uri), instituții de învățământ și centre de cercetare, EITM dorește să sporească cooperarea și integrarea dintre educație, afaceri și cercetare.

Școala doctorală EIT Manufacturing (EITM) oferă mobilitate, mentorat, rețea, inovare și antreprenoriat și module de afaceri, doctoranzilor. Doctoranzii EITM absolvenți vor fi pregătiți să genereze start-up-uri sau să fie lideri de inovație în cadrul companiilor producătoare și al ecosistemului, contribuind la competitivitatea europeană și la durabilitatea mediului.

Fiind cufundați în comunitatea strânsă EITM de cercetători, industriași și antreprenori de frunte, care sunt obișnuiți să producă științe cu impact ridicat și inovații practice, doctoranzii au posibilitatea și condițiile adecvate pentru a construi un CV puternic și o etică a muncii, care oferă rezultate.

Valoarea pentru studenți include mai multe dimensiuni: expunerea la mediul academic, expunerea la industrie, mobilitate, educație pentru inovare și antreprenoriat, legată de cercetarea în producție și contextualizarea provocărilor societale.

Programul școlii doctorale EIT Manufacturing (EITM) oferă o gamă largă de activități, cum ar fi școlile de vară și de iarnă, seminarii, hackatoni și alte abordări pedagogice inovatoare. Vizitele la companii și oportunitățile profesionale de rețea sunt, de asemenea, incluse în portofoliul Școlii Doctorale EITM. Schimburile academice și industriale internaționale și o teză finală industrială completează programul.

Studenții pot personaliza planul de studiu alegând printre oferta anuală a Școlii Doctorale EITM. La sfârșitul programelor Școlii Doctorale EITM, doctoranzii primesc certificatul de etichetă EIT, ca recunoaștere internațională a performanțelor lor de înaltă calitate.

Locații

Locații
  • Paris-Saclay, Nano-INNOV, 2 Boulevard Thomas Gobert, 91120, Palaiseau

  • Christine-Touaillon-Straße,11/29, 1220, 143

Întrebări