Keystone logo
© Tufigno Photo Services
EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

EIM - European Institute of Management

Introducere

Institutul European de Management are în vedere o comunitate de învățare și cercetare online din secolul 21 distinct, în care profesioniștii lucrează împreună și învață cum să aplice cunoștințele pentru a găsi soluții pe termen scurt și lung pentru organizația lor și pentru a genera schimbări pozitive în locul de muncă și în viața lor.

Învățarea la EIM înseamnă construirea de competențe profesionale din secolul 21 pe care cursanții le pot aplica imediat la locul de muncă și în viața lor. Acesta este modul în care căutăm să vă facem ca profesionist să creșteți și să ridicați mâinile în aer.

Aceste competențe acoperă competențe academice și metodologice, împreună cu îmbunătățirea competențelor sociale și personale ale elevului, necesare pentru a fi competitiv pe piața muncii acum și în viitor.

Aplicăm metode didactice personalizate, centrate pe cursant și extrem de interactive, oferite de o echipă internațională de facultate cu profesori și antrenori cu peste 10 ani de experiență profesională. EIM utilizează tehnologii și metodologii de învățare online integrate pentru a îmbunătăți continuu experiențele de învățare ale cursanților.

Învățare interactivă 100% online

Ne imaginăm o abordare distinctă a învățării online din secolul 21.

Aplicam renumita metoda de invatare tutorial Oxbridge. Această metodă se bazează pe sesiuni de tutoriale interactive în care studenții vor fi introduși în teorie combinate cu teme săptămânale care implică citirea de articole științifice și profesionale și pregătirea temelor scrise sub formă de lucrări academice, studii de caz internaționale și, acolo unde este posibil, studii de caz cu companii internaționale sau bazate pe propria organizație.

Elevii vor primi feed forward săptămânal de la colegi și lector. Metoda de învățare va include, de asemenea, ateliere și dezbateri de dezvoltare a strategiei și prezentări ale liderilor de afaceri. Sprijinul include sesiuni regulate de coaching individual pentru a dezvolta în continuare competențele strategice și de conducere ale studenților în timpul programului de MBA.

Materialele de clasă, temele și notele sunt gestionate online prin platformele de învățare EIM, inclusiv videoconferințe pentru a sprijini tutoriale și sesiuni de coaching. Notele sunt gestionate și disponibile prin intermediul platformei de informații pentru elevi EIM Smartsheet.

Unde îți poți folosi diploma?

Instituția și programele noastre de studii sunt pe deplin acreditate de Autoritatea pentru Învățământ Superior și Superior din Malta (MFHEA). Cu această acreditare, programele dvs. de licență pot fi recunoscute în multe țări. Acest lucru vă permite să vă continuați studiile în diferite țări și vă puteți recunoaște abilitățile și competențele pe o piață geografică mai largă a muncii.

Pentru a permite recunoașterea în alte țări, Malta participă la așa-numitele meta cadre, care permit compararea calificărilor naționale și recunoașterea nivelului acestora în diferite țări, a se vedea Raportul de referință MFHEA 2016.

Participarea Maltei la Cadrul Calificărilor din Spațiul European al Învățământului Superior implică faptul că diploma dumneavoastră poate fi recunoscută și în cele 49 de state membre ale Spațiului European al Învățământului Superior (SEES), inclusiv toți membrii Uniunii Europene, Spațiului Economic European plus opt țări eurasiatice state membre SEIS.

În mod similar, participarea Maltei la cadrul transnațional al calificărilor face ca diploma să poată fi recunoscută în 31 de state membre ale Commonwealth-ului din Africa, Asia, Caraibe, Europa și regiunile Pacificului, statele membre ale Commonwealth-ului TQF.

186882_186845_TICKET.hs_file_upload-AACSB-logo-member-color-RGB1.jpg

Institutul de Cercetare EIM

Cercetătorii Institutului de Cercetare EIM au o vastă experiență în cercetarea academică și aplicată în teme legate de domeniile de studiu ale Institutului European de Management, inclusiv metode de cercetare, management, antreprenoriat, durabilitate, internaționalizare a afacerilor, transformare digitală, fintech, mașină învățare, știința datelor, AI, modele de afaceri bazate pe platforme etc. Unele dintre subiectele noastre actuale de cercetare sunt:

  • Viteza de internaționalizare a firmelor inovatoare de înaltă tehnologie
  • Studii de caz live în învățământul superior
  • Corectitudinea strategiilor dinamice de stabilire a prețurilor
  • Proiectarea studiilor de caz multiple ca metodologie de cercetare
  • Mobilitate durabilă
  • Mobilitatea inteligentă și integrarea transportului public în America Latină

Echipa noastră de cercetători cu experiență a publicat și prezentat câteva sute de articole academice în reviste evaluate de colegi sau la conferințe academice cu câteva mii de citate. Cei mai mulți dintre ei sunt, de asemenea, membri ai consiliilor editoriale ale revistelor academice. Așteptăm mereu cu nerăbdare să întâlnim cercetători motivați care ar dori să facă parte din echipa noastră.

Întrebări