Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Introducere

Institutul European de Învățământ Superior este o instituție de învățământ superior care oferă programe postuniversitare și de master online de înaltă calitate, care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în economia emergentă. Misiunea noastră este de a promova excelența academică și performanța studenților printr-o experiență educațională transformatoare și accesibilă, cu un accent puternic pe inovație, tehnologie și creativitate. Acreditată de MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, cu numărul de licență 2023-05, instituția adoptă un sistem de învățământ riguros, incluziv și accesibil, inspirat de principiile și standardele de calitate stabilite de EHEA - Spațiul European de Învățământ Superior.

Pregătim lideri responsabili pentru a transforma afacerile și societatea

Obiectivul nostru principal este să dezvoltăm liderii globali de mâine, oferind un mediu educațional online care să promoveze talentul și potențialul individual, să îmbrățișeze perspective diferite și să stimuleze gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Master online de înaltă calitate accesibile unui public global

Programele de master EHEI permit studenților cu medii și vârste diverse să obțină o diplomă acreditată studiind oricând și de oriunde, datorită sprijinului profesorilor remarcabili și a liderilor recunoscuți din industrie. Diplomele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cererii emergente de pe piața muncii printr-un curriculum inovator de înaltă calitate, disponibil într-un format convenabil și flexibil.

Modelul de educație online al instituției oferă studenților multe avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-și stabili propriul ritm de învățare, de a echilibra munca și studiile și de a primi prezență personalizată în funcție de cerințele individuale și de nivelul de abilități. Datorită diferitelor instrumente tehnologice, studenții își pot îmbunătăți cariera și își pot menține avantajul profesional, schimbând în același timp cunoștințele și experiența cu colegii și profesorii într-o comunitate multiculturală.

 • Acreditat la nivel internațional
 • Cursuri online interesante și interactive
 • Învățare flexibilă și personalizată
 • Examene și evaluare online
 • Sprijin financiar și burse

Acreditare

Institutul European de Învățământ Superior este o instituție de învățământ superior care oferă programe postuniversitare și de master online de înaltă calitate, care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în economia emergentă. Misiunea noastră este de a promova excelența academică și performanța studenților printr-o experiență educațională transformatoare și accesibilă, cu un accent puternic pe inovație, tehnologie și creativitate.

Acreditată de MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, cu numărul de licență 2023-05, instituția adoptă un sistem de învățământ riguros, incluziv și accesibil, inspirat de principiile și standardele de calitate stabilite de EHEA - Spațiul European de Învățământ Superior.

Programe online

Programele online ale EHEI permit studenților cu medii și vârste diverse să obțină o diplomă acreditată studiind oricând și de oriunde, datorită sprijinului profesorilor remarcabili și a liderilor recunoscuți din industrie. Diplomele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cererii emergente de pe piața muncii printr-un curriculum inovator de înaltă calitate, disponibil într-un format convenabil și flexibil.

Modelul educațional al instituției oferă studenților de diferite vârste multe avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-și continua locul de muncă în timp ce urmăresc acreditări academice, de a avansa în carieră și de a interacționa și a face schimb de cunoștințe și experiență cu colegii și profesorii într-o comunitate multiculturală.

Obiectivele instituționale

Misiunea și obiectivele instituției sunt inspirate de principiul asigurării calității și de un sistem de evaluare continuă care vizează evaluarea și eficacitatea predării prin satisfacția studenților, rezultate, performanță și plasare.

Principalele obiective ale instituţiei sunt

 • Pentru a oferi programe profesionale de înaltă calitate care sunt concepute pentru a ține cont de cerințele emergente ale pieței muncii
 • Pentru a construi o comunitate și a îmbogăți viața elevilor prin promovarea creșterii educaționale și profesionale
 • Să încurajeze învățarea centrată pe student la toate nivelurile, susținută de resurse tehnologice și ghidată de profesori și personal calificați
 • Pentru a oferi o experiență educațională remarcabilă prin intermediul serviciilor de suport academic și administrativ
 • Să încurajeze colaborarea și schimbul de cercetare între alte instituții cu aceleași obiective

Admitere

Cum să aplicați

 • Programați un apel de orientare.
 • Completați formularul de cerere online și trimiteți documentele.
 • Verificați și selectați bursele și opțiunile de plată.
 • Primiți răspunsul oficial de la comisia de admitere prin e-mail.
 • Completați documentele de înscriere și începeți-vă studiile.

Primiți o Orientare dedicată

Departamentul nostru de admitere sprijină potențialii studenți și solicitanți să obțină informații aprofundate despre programele noastre, cerințele de intrare, procesul de aplicare și de înscriere, precum și sprijinul financiar și bursele.

Cu o echipă de consilieri profesioniști de admitere, suntem capabili să răspundem la întrebările specifice ale fiecărui student și să oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

Programați un apel

Vă rugăm să alegeți un interval de timp de 15 minute* în următoarele două săptămâni pentru un apel telefonic sau audio/video pe WhatsApp.

Dacă toate sloturile sunt ocupate, vom deschide noi sloturi în fiecare săptămână, așa că verificați în continuare! Veți fi contactat cu detalii despre întâlnire, inclusiv despre cum să vă alăturați întâlnirii, după ce v-ați înscris. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim în curând!

Procesul de admitere

Pentru a fi admiși la un master la Institutul European de Învățământ Superior, studenții trebuie să dețină o diplomă de licență și un nivel mediu de engleză certificat de o școală engleză sau printr-un test intern de engleză și interviu care va fi administrat de instituție.

De asemenea, studenții trebuie să completeze și să trimită formularul de înscriere care face parte din procesul de admitere. Formularul de înscriere include întrebări specifice legate de antecedentele academice și profesionale ale solicitantului, recunoașterea meritelor și alte certificate sau calificări profesionale.

Pentru a promova integrarea și egalitatea în rândul populației studențești, instituția nu discriminează pe baza dizabilității în accesul la admitere sau în funcționarea programelor și activităților sale. Instituția oferă diferite oportunități de burse în fiecare an studenților calificați și talentați. Toate opțiunile de bursă disponibile sunt incluse în formularul de înscriere. Studenții interesați să aplice pentru o bursă sunt obligați să completeze și să depună formularul de înscriere și să indice în secțiunea de burse tipul de bursă de care sunt interesați. Cerințele fiecărei burse sunt indicate în secțiunea de burse din formularul de înscriere.

Formularul de înscriere

Cererea trebuie să includă o scrisoare de intenție și următoarele documente care vor fi încărcate în secțiunea specifică a formularului de înscriere:

 • Licență sau foile matricole
 • Test de nivel mediu de engleză
 • Formularul de înscriere
 • Certificat suplimentar de student, recunoaștere a meritelor sau calificări (dacă este cazul)

Toate aplicațiile vor fi evaluate de directorul de admitere ținând cont de nota de licență și de experiența profesională și academică a studentului. Numărul de studenți care pot fi admiși într-un program va fi determinat de instituție în funcție de numărul de profesori și tutori și de serviciile suport care trebuie activate prin program. Pe baza numărului de studenți care pot fi admiși într-un program, se va acorda prioritate studenților cu cea mai mare notă la licență sau cu experiență academică sau profesională remarcabilă. Pentru a promova integrarea și egalitatea în rândul populației studențești, instituția nu discriminează pe baza dizabilității în admiterea și funcționarea programelor și activităților sale.

Locații

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

Întrebări