Keystone logo
EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

EHEI - European Higher Education Institute

Introducere

Institutul European de Învățământ Superior este o instituție de învățământ superior care oferă programe postuniversitare și de master online de înaltă calitate, care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în economia emergentă. Misiunea noastră este de a promova excelența academică și performanța studenților printr-o experiență educațională transformatoare și accesibilă, cu un accent puternic pe inovație, tehnologie și creativitate. Acreditată de MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, cu numărul de licență 2023-05, instituția adoptă un sistem de învățământ riguros, incluziv și accesibil, inspirat de principiile și standardele de calitate stabilite de EHEA - Spațiul European de Învățământ Superior.

Pregătim lideri responsabili pentru a transforma afacerile și societatea

Obiectivul nostru principal este să dezvoltăm liderii globali de mâine, oferind un mediu educațional online care să promoveze talentul și potențialul individual, să îmbrățișeze perspective diferite și să stimuleze gândirea critică și abilitățile de rezolvare a problemelor.

Master online de înaltă calitate accesibile unui public global

Programele de master EHEI permit studenților cu medii și vârste diverse să obțină o diplomă acreditată studiind oricând și de oriunde, datorită sprijinului profesorilor remarcabili și a liderilor recunoscuți din industrie. Diplomele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cererii emergente de pe piața muncii printr-un curriculum inovator de înaltă calitate, disponibil într-un format convenabil și flexibil.

Modelul de educație online al instituției oferă studenților multe avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-și stabili propriul ritm de învățare, de a echilibra munca și studiile și de a primi prezență personalizată în funcție de cerințele individuale și de nivelul de abilități. Datorită diferitelor instrumente tehnologice, studenții își pot îmbunătăți cariera și își pot menține avantajul profesional, schimbând în același timp cunoștințele și experiența cu colegii și profesorii într-o comunitate multiculturală.

 • Acreditat la nivel internațional
 • Cursuri online interesante și interactive
 • Învățare flexibilă și personalizată
 • Examene și evaluare online
 • Sprijin financiar și burse

Acreditare

Institutul European de Învățământ Superior este o instituție de învățământ superior care oferă programe postuniversitare și de master online de înaltă calitate, care pregătesc studenții pentru o carieră de succes în economia emergentă. Misiunea noastră este de a promova excelența academică și performanța studenților printr-o experiență educațională transformatoare și accesibilă, cu un accent puternic pe inovație, tehnologie și creativitate.

Acreditată de MFHEA - Malta Further & Higher Education Authority, cu numărul de licență 2023-05, instituția adoptă un sistem de învățământ riguros, incluziv și accesibil, inspirat de principiile și standardele de calitate stabilite de EHEA - Spațiul European de Învățământ Superior.

Programe online

Programele online ale EHEI permit studenților cu medii și vârste diverse să obțină o diplomă acreditată studiind oricând și de oriunde, datorită sprijinului profesorilor remarcabili și a liderilor recunoscuți din industrie. Diplomele noastre de master sunt concepute pentru a răspunde cererii emergente de pe piața muncii printr-un curriculum inovator de înaltă calitate, disponibil într-un format convenabil și flexibil.

Modelul educațional al instituției oferă studenților de diferite vârste multe avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-și continua locul de muncă în timp ce urmăresc acreditări academice, de a avansa în carieră și de a interacționa și a face schimb de cunoștințe și experiență cu colegii și profesorii într-o comunitate multiculturală.

Obiectivele instituționale

Misiunea și obiectivele instituției sunt inspirate de principiul asigurării calității și de un sistem de evaluare continuă care vizează evaluarea și eficacitatea predării prin satisfacția studenților, rezultate, performanță și plasare.

Principalele obiective ale instituţiei sunt

 • Pentru a oferi programe profesionale de înaltă calitate care sunt concepute pentru a ține cont de cerințele emergente ale pieței muncii
 • Pentru a construi o comunitate și a îmbogăți viața elevilor prin promovarea creșterii educaționale și profesionale
 • Să încurajeze învățarea centrată pe student la toate nivelurile, susținută de resurse tehnologice și ghidată de profesori și personal calificați
 • Pentru a oferi o experiență educațională remarcabilă prin intermediul serviciilor de suport academic și administrativ
 • Să încurajeze colaborarea și schimbul de cercetare între alte instituții cu aceleași obiective

Admitere

Locații

 • Naxxar

  Northlink Business Centre, Level 2, Triq Burmarrad Naxxar, Malta, 6345, Naxxar

  Întrebări