Keystone logo
EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

EELU Egyptian E-Learning University

Introducere

EELU oferă servicii educaționale și de formare de înaltă calitate, la prețuri accesibile, pentru a furniza piața forței de muncă, cu lucrători din industria gata capabili să se ocupe de tehnologii avansate și să creeze și să îmbunătățească continuu mediul de predare și învățare.

Politica educațională a universității depinde de un sistem educațional integrat care facilitează un model bazat pe cursanți prin furnizarea: 1. Discursuri față-în-față între tutori și studenți.

 1. Asincrone s-au îndreptat de-a lungul portalului universitar pentru a accesa cursuri electronice și conținuturi electronice.
 2. Sali de clasă virtuale sincronice care utilizează Internetul și intranetul universitar.
 3. Videoconferinta.

Acest model educațional combină avantajele învățământului tradițional cu educația e-learning într-un model distins. Deoarece educația tradițională permite unui student să contacteze direct instructorii cu o singură mână și cu alți studenți pe de altă parte, în timp ce modelul e-learning permite unui student să folosească tehnologii moderne și avansate și îi permite să dobândească abilități de comunicare, prezentare Abilități și abilități de căutare a cunoștințelor. Prin urmare, studentul universității egiptene de e-learning devine centrul sistemului educațional și este calificat cu cunoștințe și abilități pentru a se alătura unei piețe competitive a forței de muncă la nivel mondial.

Locații

 • Egypt Online

  Egypt Online, Egipt

  • Giza

   33, Elmesaha St., Dokki , , Giza

   Întrebări