Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introducere

EDHEC Business School: modelarea educației online

Cu ambiția de a-și îmbunătăți dezvoltarea digitală, EDHEC Business School a creat EDHEC Online, o platformă digitală 100% online. Cu dorinta de a satisface cererea de flexibilitate din partea profesionistilor si viitorilor manageri, EDHEC Online se adreseaza in principal profesionistilor activi care doresc sa dobandeasca noi abilitati pentru a-si impulsiona cariera profesionala prin formare de diploma de nivel inalt, accesibila oriunde si oricand.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

O gamă completă de cursuri online

De la licența de specialitate până la programele executive și de master, EDHEC Online se bazează pe un nou mod de a învăța, oferind cursuri de diplomă și certificare în management pe toate problemele legate de noile provocări de afaceri. Programele de formare sunt oferite de profesori EDHEC Business School și experți ai companiei care își aduc expertiza și know-how-ul.

O platformă de excelență

EDHEC Business School este un co-fondator al International Future of Management Education (FOME) în colaborare cu Imperial College London și alte câteva școli de afaceri prestigioase și universități de talie mondială. Obiectivul acestei alianțe este de a revoluționa diplomele de învățământ la distanță prin combinarea cunoștințelor tehnologice și pedagogice.

În plus, mai multe parteneriate sau acorduri cu jucători cheie din lumea EdTech îmbogățesc experiența de învățare oferită de EDHEC Online.

Un singur obiectiv: îmbogățirea experienței de învățare

EDHEC Online permite EDHEC Business School să ofere acces la conținutul său remarcabil cât mai multor studenți, impulsionat de inovații digitale semnificative. EDHEC Online a dezvoltat un sistem de „e-learning local”, bazat pe 4 piloni și concentrat pe student:

 • Un sprijin dedicat din partea profesorilor EDHEC prin sesiuni regulate de coaching individual și de grup,
 • Interacțiuni privilegiate cu profesori EDHEC și mentori academici în timpul întâlnirilor săptămânale în sălile de clasă virtuale și în campusul online,
 • Noi tehnologii pentru învățare personalizată (videoclipuri, chestionare, învățare mobilă, evaluări online etc.)
 • Experiențe inovatoare de învățare, fie în persoană, fie de la distanță (team building, seminarii, jocuri de afaceri etc.)

„Prin crearea EDHEC Online, EDHEC Business School se poziționează în fruntea modelului multi-campus de mâine. Oferim astfel studenților noștri oportunități multiple de cursuri de diplomă la un înalt nivel de excelență academică și tehnologică pentru a reuși într-o lume în schimbare rapidă”

Benoit ARNAUD, Decan de Programe și Director EDHEC Online

Caracteristici Campus

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  Locații
  • Lille

   Lille, Franţa

   Întrebări