Keystone logo
EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

EDHEC Business School - Online Programs

Introducere

EDHEC Business School: modelarea educației online

Cu ambiția de a-și îmbunătăți dezvoltarea digitală, EDHEC Business School a creat EDHEC Online, o platformă digitală 100% online. Cu dorinta de a satisface cererea de flexibilitate din partea profesionistilor si viitorilor manageri, EDHEC Online se adreseaza in principal profesionistilor activi care doresc sa dobandeasca noi abilitati pentru a-si impulsiona cariera profesionala prin formare de diploma de nivel inalt, accesibila oriunde si oricand.

192778_pexels-canva-studio-3153201.jpg

O gamă completă de cursuri online

De la licența de specialitate până la programele executive și de master, EDHEC Online se bazează pe un nou mod de a învăța, oferind cursuri de diplomă și certificare în management pe toate problemele legate de noile provocări de afaceri. Programele de formare sunt oferite de profesori EDHEC Business School și experți ai companiei care își aduc expertiza și know-how-ul.

O platformă de excelență

EDHEC Business School este un co-fondator al International Future of Management Education (FOME) în colaborare cu Imperial College London și alte câteva școli de afaceri prestigioase și universități de talie mondială. Obiectivul acestei alianțe este de a revoluționa diplomele de învățământ la distanță prin combinarea cunoștințelor tehnologice și pedagogice.

În plus, mai multe parteneriate sau acorduri cu jucători cheie din lumea EdTech îmbogățesc experiența de învățare oferită de EDHEC Online.

Un singur obiectiv: îmbogățirea experienței de învățare

EDHEC Online permite EDHEC Business School să ofere acces la conținutul său remarcabil cât mai multor studenți, impulsionat de inovații digitale semnificative. EDHEC Online a dezvoltat un sistem de „e-learning local”, bazat pe 4 piloni și concentrat pe student:

 • Un sprijin dedicat din partea profesorilor EDHEC prin sesiuni regulate de coaching individual È™i de grup,
 • InteracÈ›iuni privilegiate cu profesori EDHEC È™i mentori academici în timpul întâlnirilor săptămânale în sălile de clasă virtuale È™i în campusul online,
 • Noi tehnologii pentru învățare personalizată (videoclipuri, chestionare, învățare mobilă, evaluări online etc.)
 • ExperienÈ›e inovatoare de învățare, fie în persoană, fie de la distanță (team building, seminarii, jocuri de afaceri etc.)

„Prin crearea EDHEC Online, EDHEC Business School se poziționează în fruntea modelului multi-campus de mâine. Oferim astfel studenților noștri oportunități multiple de cursuri de diplomă la un înalt nivel de excelență academică și tehnologică pentru a reuși într-o lume în schimbare rapidă”

Benoit ARNAUD, Decan de Programe și Director EDHEC Online

Caracteristici Campus

EDHEC a fost fondată de antreprenori care au fost hotărâți să educe și să hrănească următoarea generație de lideri de afaceri. Mai mult de un secol mai târziu, programele de studii ale EDHEC continuă să se claseze printre cele mai bune din Europa (clasamentul Financial Times).

Programe acreditate la nivel internațional și bine cotate

Datorită acreditării sale triple (EQUIS, AACSB și AMBA), EDHEC Business School este una dintre cele mai bune școli de afaceri din Franța și din străinătate. Apartenența la cercul foarte apropiat de instituții triple acreditate este o garanție a excelenței academice și a internaționalizării cursurilor.

Această căutare a excepției este recunoscută în clasamentele naționale și internaționale. Considerată una dintre cele mai bune școli de afaceri din Franța, influența sa la nivel mondial continuă să evolueze. Clasată în Top 7 școli europene de afaceri în 2022 de Financial Times, EDHEC Business School continuă să confirme excelența și expertiza programelor sale de formare. Conducerea sa s-a impus pe scena mondială datorită angajamentului profesorilor, partenerilor și studenților săi care contribuie la prestigiul EDHEC, cu mult dincolo de zidurile școlii.

Clasamentul nostru internațional

 • #5 Master în finanțe, Financial Times, 2021
 • #2 Executive MBA în Franța, The Economist, 2020
 • #9 Programe de master în management (MiM), Financial Times, 2021
 • Școala de afaceri #7 din Europa, Financial Times, 2022

Un ecosistem cosmopolit

La EDHEC Business School, studenți din medii foarte diverse se întâlnesc, colaborează și evoluează împreună:

 • 8.600 de studenți s-au înscris la programe tradiționale de învățământ superior, dintre care 35% fiind internaționali
 • 245 de acorduri de schimb și dublă diplomă cu cele mai importante instituții academice din lume
 • O rețea de aproximativ 50 000 de absolvenți în 130 de țări

O abordare inovatoare a învățării online

În calitate de co-fondator al alianței internaționale Future of Management Education (FOME) , EDHEC lucrează cu unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume pentru a revoluționa învățământul la distanță . Cum funcționează FOME? Membrii rețelei combină resursele pedagogice și digitale de predare pentru a aduce noi cercetări și cunoștințe și mai multor studenți din întreaga lume.

Aceasta înseamnă că opțiunile tale de învățare sunt cu adevărat nelimitate. Aceasta înseamnă că nimic nu vă împiedică să vă extindeți cunoștințele și să dobândiți noi abilități de afaceri și de management.

Cine sunt membrii FOME?

Fiecare dintre membrii FOME aduce propriul set de expertiză în afaceri, management și finanțe, precum și propria echipă de experți și cercetători în domeniu. Opțiunile pentru cursuri și învățare sunt nesfârșite și le obțineți pe toate prin EDHEC Online.

Membrii FOME consideră că învățarea digitală ar trebui să aibă același impact ca învățarea față în față și, prin urmare, se concentrează doar pe aducerea pe piață a acelor tehnologii de învățare care îi vor inspira pe studenți să se transforme cu adevărat pe ei înșiși și pe organizațiile lor.

Rețeaua EDHEC Alumni pentru învățământ la distanță

Cei 54.000 de absolvenți EDHEC lucrează în peste 4.500 de companii diferite și trăiesc în 130 de țări diferite , dar încă se adună des pentru a-și aminti timpul petrecut la EDHEC și cariera, familiile și viața lor de la absolvire. Pe parcursul unui an dat, absolvenții EDHEC se întâlnesc în restaurante, cluburi, săli de consiliu și case private pentru 550 de evenimente pe an .

Aceste ocazii oferă timp pentru a conecta diverse generații de absolvenți EDHEC și pentru a construi relații puternice între absolvenți de diferite medii culturale. Mulți absolvenți postează oferte prin forumul de locuri de muncă online al Centrului de carieră al EDHEC, deoarece doresc să lucreze cu alți absolvenți EDHEC – legătura este atât de puternică!

O rețea de absolvenți disponibilă pentru studenții online

Studenții online înscriși la programe de studii beneficiază și de rețeaua extinsă de absolvenți a EDHEC. Ambasadorii școlii sunt staționați în întreaga lume și găzduiesc în mod regulat evenimente sociale și profesionale.

Un eșantion de evenimente ale absolvenților include:

 • Rendez-Vous anual al EDHEC,
 • Ziua Ambasadorilor,
 • petreceri de bun venit pentru studenți noi,
 • și Ziua Alumni Campus.

Studenții online pot accesa, de asemenea, rețeaua de absolvenți EDHEC pentru a găsi mentori și colegi de studiu dacă întâmpină dificultăți cu un anumit subiect.

  Acreditări

  Acreditat EFMD EquisAcreditat AMBAAcreditat AACSB

  Locații

  • Lille

   Lille, Franţa

   Chat with students

   Întrebări