Keystone logo
EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

EC English State University of New York at Fredonia

Introducere

Despre Universitatea de Stat Engleză din New York la Fredonia

În fiecare an, ajutăm studenții din peste 140 de țări să-și atingă obiectivele lingvistice și să-și realizeze visele la școlile noastre uimitoare de engleză din întreaga lume.

Beneficiile unei educații în campus

Astăzi, ne-ar plăcea să vă împărtășim unul dintre cele mai importante momente ale verii: deschiderea primei școli EC din campus la Universitatea de Stat din New York (SUNY) Fredonia.

Știți ce face ca viața și învățarea în campus să fie o experiență atât de interesantă și benefică? Vă putem spune totul despre asta!

De ce EC On-Campus?

Dorim să oferim studenților noștri oportunitatea autentică de a fi cufundați pe deplin, atât din punct de vedere academic, cât și social, într-un stil de viață din campusul universitar integral american, ridicându-și în același timp nivelul lingvistic.

Două avantaje academice excelente ale experienței EC în campus sunt pregătirea completă pentru învățământul superior și o cale directă către întregul sistem universitar din SUA. Odată ce faci parte din rețeaua Universității de Stat din New York, poți fi asigurat de procese de transfer fără probleme între alte universități de top, datorită căilor de transfer și transferurilor complete de credite!

O astfel de oportunitate aduce și creștere personală, împreună cu șansa de a-ți dezvolta abilitățile sociale. Viața și învățarea în campus oferă studenților oportunitatea potrivită de a se întâlni și de a se amesteca unii cu alții. Veți vedea fețe proaspete și vă veți face noi prieteni în clasă, la prânz la cantină, la o activitate socială organizată de universitate sau în reședința campusului, în timp ce vă duceți hainele la spălătorie!

Înapoi în clasă, orice conversații și discuții academice cu alți studenți internaționali EC din campus se vor dovedi a fi o experiență de învățare interesantă și, de asemenea, va fi șansa perfectă pentru tine de a practica vorbirea, precum și de a-ți îmbunătăți abilitățile de prezentare publică. . De asemenea, veți avea ocazia să vă pregătiți pentru viața la universitate cu cursul unic de engleză pentru scopuri academice, care vă va ajuta să vă atingeți obiectivele academice și să intrați la universitate cu încredere și competență.

Locații

  • 280

    280 Central Ave, Fredonia, NY 14063, USA, 14063, 280

    Întrebări