Keystone logo
EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

EAE | Programas Distancia

Introducere

Modul în care oamenii învață s-a schimbat

Educația la distanță este astăzi o realitate în întreaga lume. Multe dintre universitățile europene, asiatice și americane își oferă programele și masteratele la distanță. Inovația educațională a avut loc datorită apariției unor noi suporturi tehnologice, care schimbă modul în care oamenii învață, creând oportunități enorme.

Școala de afaceri EAE, conștientă de această nouă realitate, a optat în 2007 pentru a include metodologiile de instruire online la distanță și mixte în programele sale. În acest fel, studenții dvs. pot beneficia de numeroasele avantaje ale capacității de a studia la distanță:

Conciliați viața personală și cea profesională

Utilizarea activă a noilor tehnologii face posibilă concilierea activității de instruire cu viața profesională și cea de familie.

În propriul ritm

Fără îndoială, unul dintre marile avantaje de a putea studia la distanță. Caracteristicile programelor EAE Online Distance și Blended Blended permit fiecărui student să își adapteze studiile în ritmul lor, deoarece calendarul academic este flexibil și adaptabil nevoilor fiecărui student. Consilierul academic va însoți studentul pe tot parcursul procesului de formare în ritmul stabilit de acesta, ținând cont de faptul că are până la 3 ani pentru a finaliza studiile de masterat și 2 ani pentru programe superioare. 80% dintre studenții noștri își finalizează studiile într-o perioadă de 12 până la 18 luni.

Unde și când vrei

Modalitățile de distanță online și distanță mixtă permit studierea la momentul și în locul dorit de student. Modelul pedagogic al programelor EAE se adaptează oricărei circumstanțe (disponibilitatea timpului sau a locației geografice, de exemplu).

Această flexibilitate face ca orice situație să fie potrivită pentru accesarea campusului online și pentru continuarea studiilor. În plus, studentul nu trebuie să ducă materialele de învățare cu ele, deoarece acestea sunt disponibile într-o versiune digitală pe campus.

Veți economisi timp

Cu modalitățile de învățare la distanță online sau Blended Blended, timpul este economisit: nu mai este necesar să călătoriți la locul unde se țin cursurile. Studentul decide unde vrea să studieze.

Tu ești protagonistul

Elevul este centrul activității noastre de formare: toate conținuturile și modelul educațional se învârt în jurul nevoilor lor. Metodologia EAE Business School este structurată în trei domenii, care iau pe elev ca axă centrală:

  • Învățarea se bazează pe experiență: adaptăm și aplicăm toate conceptele teoretice la lumea reală.
  • Învățarea se bazează pe probleme: elevul trebuie să răspundă diferitelor contracarări și să aplice cunoștințele dobândite.
  • Instruirea se bazează pe studii de caz: profesorii simulează cazuri reale în clasă pentru a stimula învățarea elevilor.

În plus, studenții au campusul online EAE Business School și resurse, servicii și activități pentru a continua dezvoltarea procesului lor de învățare. Toate aceste elemente sunt adaptate pentru a susține solicitările și preocupările fiecărui elev.

Locații

  • Spain Online

    Spain Online, Spania

Întrebări