Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Introducere

Duke University oferă programe de studii continue concepute pentru a implica indivizi, organizații și comunități în experiențe de învățare fundamentale și transformatoare. Scopul Duke este de a oferi o îmbogățire educațională pe tot parcursul vieții, de a aborda lacunele din forța de muncă și de a fi partenerul preferat al celor care învață pe tot parcursul vieții la nivel global.

Servim Duke University prin munca depusă pentru a crea o comunitate de studenți care îmbrățișează creșterea, colaborarea, creativitatea, integritatea și un sentiment de incluziune. Ne străduim să identificăm și să înscriem studenți care demonstrează puncte forte intelectuale, o dragoste pentru învățare, un simț al imaginației și deschidere și un angajament față de comunitățile lor; căutăm studenți care fac lucrurile mai bune și îi tratează bine pe ceilalți.

În crearea comunității noastre, căutăm în special studenți care să onoreze și să reprezinte în mod colectiv o gamă largă de talente, medii, experiențe și perspective. Credem că o comunitate diversă pregătește mai bine studenții pentru o experiență universitară îmbogățitoare și pentru vieți cu semnificație și impact. Vom lua în considerare fiecare candidat ca individ și vom lua în considerare în special contextul circumstanțelor lor unice și disparitatea oportunităților și resurselor cu care se confruntă studenții, familiile, școlile și comunitățile.

Ne-am angajat să susținem și să promovăm angajamentul Duke față de echitate. Vom comunica la nivel intern și extern cu onestitate și claritate și ne vom trata colegii cu respect, înțelegere și bunăvoință.

Admitere

How to Apply

Cererile sunt procesate în mod continuu, prin urmare, părinții și studenții sunt încurajați să trimită cât mai curând posibil pentru a avea acces la înregistrarea pentru programul ales de dvs. Nu există nicio taxă de aplicat.

Instructiuni de aplicare:

Alegeți aplicația corectă pentru programul care vă interesează:

 1. Rezidențial de gimnaziu (închis)
  • Liceu Liceu Rezidențial (închis)
  • Liceu online (închis)
  • Apoi faceți clic pe butonul Aplicați acum.
  • Conectați-vă sau creați un profil de student.

Premii și acreditări

Duke University is accredited by the Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools to award baccalaureate, master's, doctorate, and professional degrees.

Locații

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Întrebări