Keystone logo
Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Ducere Global Business School Australia

Introducere

Ducere Global Business School este un lider recunoscut în colaborările universitate-întreprindere, pentru a proiecta și oferi diplome care au un impact real în carieră. Colaboram cu universități importante de pe 4 continente, corporații globale, departamente guvernamentale și ONG-uri, precum și membri ai AACSB, Fundației Clinton, Națiunilor Unite și diferite camere globale, pentru a ne asigura că programele noastre sunt actuale, relevante și conectate la industrie. .

Avem o misiune atât de afaceri, cât și de filantropie. Ducere a finanțat și susținut activitățile Fundației Ducere în 27 de națiuni africane în valoare de milioane de dolari.

Aplicat

Grade adaptate carierei și pasiunilor studenților individuali. Produse de întreprindere bazate pe proiecte pentru a oferi un impact în lumea reală.

Viziune

Oferirea celor mai relevante diplome recunoscute de industrie, care lansează carierele înainte.

Industrie

Alăturați-vă unei rețele de parteneri globali din industrie și sute de lideri mondiali.

Flexibil și accesibil

100% online. Pathways multiple și opțiuni de intrare.

Evaluare

Fara examene. Evaluările sunt concepute pentru a dezvolta și testa abilități și aplicații practice.

Întreprindere socială

Educația dumneavoastră îi ajută pe cei aflați în nevoie să obțină o educație, de asemenea, prin munca Fundației Ducere în Africa.

O experiență extraordinară a studenților

De la studiu online flexibil și auto-dirijat la proiecte de afaceri din lumea reală și evenimente dinamice din industrie, am proiectat fiecare program pentru a satisface nevoile cursantului modern.

Atât cursurile de licență, cât și de MBA combină învățarea online imersivă cu o abordare de evaluare aplicată. În conformitate cu acest model, studenții decid când și cum studiază, în timp ce realizează evaluări practice care sunt relevante pentru propriile nevoi de carieră și pentru nevoile industriei.

Deci, în loc de examene, ați putea lucra la planuri de afaceri, studii de caz de proiecte și multe altele, bucurându-vă în același timp de acces la cel mai relevant curriculum și conținut al cursurilor din Australia.

Oricum ați alege să studiați, veți primi asistență și sfaturi personalizate prin intermediul echipei de asistență pentru studenți Ducere, împreună cu feedback practic aprofundat din partea personalului academic. În fiecare etapă a călătoriei dvs. de student, Ducere va lucra cu dvs. pentru a cultiva alfabetizarea digitală, know-how-ul critic și seturile de abilități antreprenoriale necesare pentru succesul într-o economie transformată de inovare.

Învață prin platforma de învățare cu cea mai rapidă creștere din lume, concepută pentru a se potrivi stilului tău de viață

Învață printr-o platformă de ultimă generație cu studenți și profesori din întreaga lume, cu forumuri de discuții și asistență 24/7.

Resursele de învățare includ jurnale, diapozitive, conținut video, animație și alte moduri de livrare pentru a crea cel mai captivant mediu de învățare digital.

Învățământul superior relevant și relevant pentru industrie

Cursurile sunt oferite în parteneriat cu organizații de top pentru a oferi educație universitară care pregătește cu adevărat absolvenții pentru a face următorii pași în carieră.

Parteneriatele industriei Ducere susțin crearea de conținut practic și relevant al cursurilor; proiecte reale din industrie care leagă studenții de lumea reală a afacerilor și evenimente exclusive din industrie găzduite de companiile de top din Australia.

Perspective reale de la lideri globali și inovatori de afaceri

Ducere Global Leaders Faculty cuprinde peste 250 de lideri din industrie din cele mai înalte eșaloane ale vieții publice, inclusiv foști președinți, prim-miniștri, directori executivi, antreprenori și filantropi.

Perspectivele video de la acești lideri sunt țesute pe tot parcursul conținutului cursului și al curriculumului, reducând decalajul dintre studiile academice și învățarea practică, relevantă pentru industrie.

Elevii câștigă ocazia de a auzi și de a se angaja cu liderii mondiali în afaceri la evenimentele exclusiviste ale industriei Ducere.

Diplome concepute de Ducere, acreditate de partenerii universitari din întreaga lume.

Gradele Ducere sunt create în colaborare cu sute de lideri mondiali în afaceri, politici și filantropi. Toate diplomele sunt acreditate oficial de rețeaua sa de parteneri universitari. Rezultatul este o experiență universitară de neegalat pentru a oferi studenților o combinație unică de acreditare prestigioasă cu învățare aplicată relevantă.

Locații

  • Prahran

    Saint John Street,5, 3181, Prahran

    Întrebări