Keystone logo
© BIMM University
Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Ducere Global Business School

Introducere

Cele mai practice calificări relevante din lume

Ducere a colaborat cu Universitatea din Țara Galilor Trinity Saint David, Universitatea Torrens din Australia, Universitatea din Noua Anglie și Universitatea din Mauritius pentru a oferi diplome care conțin resurse unice din lumea afacerilor.

Acest parteneriat a avut ca rezultat Ducere oferirea cu mândrie a celor mai inovatoare diplome online - programe unice de licență și postuniversitare care să le permită studenților să lucreze la proiecte reale cu organizații de afaceri din Marea Britanie și Australia. Studenții vor câștiga abilități practice prin rezolvarea proiectelor din lumea reală cu partenerii noștri din industrie, precum KPMG, PwC, Disney, ATO, Telstra, Make-A-Wish și multe altele.

Dūcere este o întreprindere socială modernă de ed-tech, care aduce cele mai inspirate minți din lume și cele mai avansate tehnologii în învățământul superior. Programele noastre de învățământ superior online finanțează publicarea revoluționară și dezvoltarea alfabetizării în 24 de țări africane.

"Peste 44% dintre studenții Ducere primesc o creștere a salariului sau o promoție înainte de absolvirea."

Studii universitare pentru economia inovării de secol XXI

În parteneriat cu universități și companii importante, Ducere oferă grade care sunt concepute pentru a răspunde nevoilor cursantului modern, prin studii flexibile online, proiecte de afaceri în lumea reală și sprijin fără egal al studenților.

Rezolva proiecte reale. Furnizați rezultate reale.

Cursurile Ducere sunt livrate în parteneriat cu organizațiile de conducere pentru a oferi o educație universitară care pregătește cu adevărat absolvenții să-și urmeze pașii de carieră. Conducerea industriei Ducere sprijină crearea de conținut practic și relevant al cursului; proiecte reale industriale care leagă studenții de lumea reală a afacerilor.

Finalizarea unei diplome cu Dūcere și unul dintre partenerii săi universitari: Torrens University Australia , University of Wales Trinity Saint David și University of New England este o experiență unică, valoroasă, pe care nu o poți obține în altă parte. Fie că alegeți să vă începeți propria afacere, să creați o întreprindere socială sau să lucrați în cadrul unei organizații, veți învăța prin aplicarea abilităților la provocările reale ale afacerii. O diplomă aplicată cu abilitățile căutate de angajatori vă va asigura că veți reuși în orice cale alegeți.

Perspective reale din partea liderilor globali și a inovatorilor de afaceri

Universitatea Ducere Global Leaders cuprinde peste 250 de lideri din industrie din cele mai înalte eșaloane ale vieții publice, inclusiv foști președinți, prim-miniștri, directori executivi, antreprenori și filantropi.

Vizionările video de la acești lideri sunt împletite prin conținutul și curriculumul cursului Ducere, depășind decalajul dintre studiile academice și învățarea practică, relevantă pentru industrie.

"Un grad care abordează problema eficienței și aplicării la locul de muncă"

Sky News Live (Switzer Daily)

„Liderii globali ... oferă cursuri de conducere în viața reală”

Revista săptămânală a revistei de afaceri

Locații

 • Swansea

  Swansea, Regatul Unit

 • Melbourne

  Melbourne, Australia

  • Curepipe

   Curepipe, Mauriţius

   • Newport Beach

    120 Newport Center Drive, 92660, Newport Beach

    Întrebări