Keystone logo
Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Dublin City University | DCU Connected - Excellence in Online Education

Introducere

Ce ar fi dacă ați putea lucra pentru o diplomă universitară online a Universității irlandeze, la propriul program, din confortul casei tale, în orașul tău, în orice loc al lumii? Învățarea online cu DCU Connected vă oferă acces la toate resursele unei universități stabilite: un curriculum inovator, profesori de renume și un schimb de experiență cu colegii dvs. de învățare.

Aceasta nu este o învățare on-line așa cum v-ați imaginat - cu Connected, veți fi o parte integrată și neprețuită a comunității universitare. Cu DCU conectat, învățarea se întâmplă oricând, în orice loc. Învățământul la distanță nu sa simțit niciodată atât de aproape.

DCU

Ce ne face mai bine?

DCU Connected se potrivește misiunii DCU de a transforma vieți și societăți. La DCU, ne dăm seama că nu toată lumea are opțiunea de a efectua un studiu cu normă întreagă, în campus. Pentru acești studenți, scopul nostru este să oferim acces flexibil la programele DCU acreditate pe deplin. Nu numai că veți putea lua cursuri indiferent de locația dvs., dar veți avea, de asemenea, posibilitatea de a vă conecta direct la o rețea din ce în ce mai internațională de studenți.

Rezultatul este că veți avea o diplomă irlandeză recunoscută la nivel global, care oferă o perspectivă unică și multi-fațetă asupra unor provocări și oportunități majore cu care se confruntă lumea.

DCU

Locații

  • Dublin

    Glasnevin, Dublin 9, Ireland, , Dublin

Întrebări