Keystone logo
Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Driestar Christian University for Teacher Education

Introducere

Furnizarea unei educații bune atât pentru copii, cât și pentru tinerii adulți a fost întotdeauna ambiția noastră. Educația pătrunsă cu o identitate biblică. Educația care le atinge cu adevărat și le dă ceva de valoare de durată. Pentru copii și studenți din Țările de Jos, dar și pentru cei din întreaga lume.

Universitatea creștină Driestar pentru educația profesorilor este un centru de cunoaștere pentru educația creștină. În 1944 am început un mic colegiu reformat de formare a cadrelor didactice. De atunci am devenit o universitate de formare profesională specializată în formarea cadrelor didactice primare și secundare. În 2005, această instituție a fuzionat cu un centru de sprijin educațional.

Universitatea creștină Driestar pentru formarea profesorilor este o instituție cu trei departamente și are 325 de membri ai personalului. Ambiția noastră este de a oferi programe care să fie la zi și în legătură cu practica pedagogică. Toate programele noastre au fost clasate între prima și a cincea pe listele naționale de rating pentru programele de formare a cadrelor didactice. Nevoile educaționale speciale reprezintă unul dintre domeniile noastre de expertiză.

Suntem strâns implicați în mai multe școli primare și ne asigurăm o relație strânsă cu practicienii din domeniu și din cauza acestei implicări știm ce contează pentru profesorii din sălile de clasă.

Identitate creștină

Universitatea creștină Driestar pentru formarea profesorilor este o instituție reformată. Fundația noastră este Cuvântul lui Dumnezeu etern și infailibil și mărturisirea credinței bazată pe Biblie (Catehismul Heidelberg, Confesiunea de Credință Olandeză și Canoanele din Dordt).

Identitatea noastră creștină este fundamentul organizației noastre: toate aspectele pedagogice și organizatorice se bazează pe credința noastră creștină. Devoțiunea, fiabilitatea, înțelepciunea, afilierea și curajul sunt valori esențiale de la care încercăm să ne facem munca.

Atitudine

 • Coram Deo: noțiunea că trăim pentru Dumnezeu.
 • Stewardship: ideea că noi primim talente și le îndeamnăm pe aceste talente în care Dumnezeu ne determină să lucrăm.
 • Dependență: noțiunea că trăim într-o lume ruptă și depind în întregime de mila și puterea lui Dumnezeu pe care le primim de la El.

Viziune

La Universitatea Creștină Driestar pentru Educația Profesorală , toată lucrarea este inspirată de convingerea noastră că Biblia este Sursa veșnică și vitală.

Ne dă principii de bază pentru predare și educație. Ne simțim chemați să evaluăm toate tendințele educației conform orientărilor biblice și sperăm să exprimăm o viziune creștină (protestantă) creștină și (reformată) asupra educației în societate. Într-o societate în care omul însuși a devenit normă, luăm această responsabilitate foarte serios.

Facem cercetări educaționale prin evaluarea teoriilor (concepte teoretice) și apoi le facem aplicabile cadrelor didactice din domeniu. Credem că cunoștințele pot fi dezvoltate numai prin colaborarea cu profesorii și cu alți practicieni și prin cooperarea cu partenerii noștri (peste frontierele naționale și culturale).

Misiune

Universitatea creștină Driestar pentru formarea profesorilor este o instituție de învățământ cu o misiune.

Noi, în calitate de Universitatea creștină Driestar pentru educația profesorilor, inspirăm, educăm și susținem (elevii) profesori și școli care oferă educație bazată pe principii creștine reformate.

Școala noastră ideală

 • oferă educație creștină.

 • este locul de muncă ideal pentru profesorul creștin.

 • este locul unde elevii pot învăța într-un mediu inspirator

 • este o școală în care copiii cu nevoi speciale primesc îngrijire și atenție deosebită.

 • are o conducere excelentă și este bine gestionată.

 • consideră părinții drept unul dintre cei mai importanți parteneri în educație și sprijină părinții în creșterea familiilor lor.

Locații

 • Gouda

  Driestar Hogeschool University for Teacher Education Burg. Jamessingel 2 PD GOUDA, 2803, Gouda

Întrebări