Keystone logo
© Daytona State College Marketing
Daytona State College

Daytona State College

Daytona State College

Introducere

Întrebați-i pe oricare dintre studenții noștri de ce a ales Daytona State Collegeși vă vor spune despre programele și diplomele noastre de top, profesorii și personalul de calitate care îi pasă, sprijin academic abundent, o tranziție fără probleme la universități, cele 12 diplome de licență remarcabile. programe, precum și activități distractive în campus.

În calitate de student într-unul dintre colegiile de stat cu cea mai bună cotă și cea mai rapidă creștere din Florida, vei găsi o experiență universitară bogată, centrată pe tine. Cercetările arată că studenții care se angajează în experiențe dinamice de colegiu tind să aibă mai mult succes, iar educația dvs. din Daytona State va depăși cu mult cursurile.

Prin numeroasele noastre cluburi și activități studențești, vă puteți dezvolta talentele și explora noi pasiuni, creând în același timp oportunități unice de prietenie, învățare și leadership. Cufundați-vă într-o gamă largă de programe culturale, inclusiv expoziții de artă, piese de teatru și spectacole muzicale. Muzeul de Fotografie de Sud-Est, situat în campus, este printre cele mai importante muzee ale Americii dedicate în întregime fotografiei.

În centrul campusului, veți descoperi magnificul Centru Studențesc și facilitățile sale, oportunități de viață studențească și servicii de sprijin academic. Zonele de studiu și suport includ Biblioteca, Centrul de Scriere, laboratorul de calculatoare și Centrul de Suport Academic. După atâta studiu, luați o pauză, relaxați-vă și distrați-vă în noua reședință din campus, sală de sport, piscină interioară și centru de fitness.

Pe lângă programele noastre academice de înaltă calitate și activitățile distractive de făcut în campus, veți fi, de asemenea, aproape de atracțiile din Florida centrală, plaje frumoase și parcuri de stat cu kilometri de trasee, pentru a numi doar câteva. Zona Daytona Beach este un loc minunat, cu o climă remarcabilă pe tot parcursul anului, o locație centrală excelentă și multe de văzut și de făcut.

În concluzie, studenții aleg Daytona State pentru că este o alegere inteligentă și oferă experiența completă a colegiului!

Viziune

Daytona State College este sursa principală de educație și formare pentru a facilita progresul individual și dezvoltarea economică în județele Volusia și Flagler.

Declarație de misiune

Daytona State College, un colegiu public cuprinzător, oferă acces la o serie de programe flexibile, de la îmbogățirea comunității până la diploma de bacalaureat, subliniind succesul studenților, îmbrățișând excelența și diversitatea, precum și încurajând inovația pentru a îmbunătăți predarea și învățarea.

Valorile noastre

 • Comunitate. Comunitatea Daytona State College cuprinde studenții noștri, profesorii, personalul și publicul pe care îl servim. Comunitatea noastră este construită pe respect reciproc, comunicare eficientă și deschisă și responsabilitate civică.
 • Integritate. Daytona State se străduiește pentru cele mai înalte standarde etice în toate domeniile de operare, inclusiv tratamentul corect și consecvent al tuturor membrilor comunității Daytona State. Colegiul sprijină pe deplin libertatea academică și dreptul de urmărire intelectuală.
 • Excelență. Pentru a atinge excelența academică, profesionalismul și calitatea în toate programele și serviciile pe care le oferim, Daytona State utilizează un sistem de îmbunătățire continuă bazat pe evaluare, responsabilitate și implicare cu întreaga comunitate.
 • Diversitate. Diversitatea oamenilor, a gândirii și a expresiei oferă energie și vitalitate procesului de învățare. Daytona State celebrează atât originalitatea, cât și distincția indivizilor și culturilor, în același timp, prețuind legăturile comune care ne unesc ca comunitate globală.
 • Inovaţie. Inovația și creativitatea sunt cheile pentru creșterea noastră ca instituție, precum și pentru creșterea și succesul studenților noștri. Daytona State se mândrește cu capacitatea sa de a se adapta la o lume în schimbare rapidă, găsind soluții pozitive și creative la provocările cu care se confruntă.
 • Succesul elevilor. Nu există nicio valoare mai importantă decât succesul studenților noștri. Scopul nostru principal este de a oferi studenților abilitățile, cunoștințele și impulsul pentru a reuși la clasă, la locul de muncă și în viață. Dincolo de acest succes, sperăm să insuflem studenților noștri dragostea de a învăța pe tot parcursul vieții.

Priorități strategice

 • Asigurarea Excelenței Academice. Oferiți programe educaționale de calitate care să răspundă nevoilor forței de muncă academice și non-academice din județele Volusia și Flagler și nu numai.
 • Îmbunătățiți succesul studenților. Creșteți dezvoltarea studenților și sprijinul academic pentru a îmbunătăți performanța, implicarea și reținerea studenților.
 • Construiți parteneriate comunitare. Extindeți și creați parteneriate cu organizații de afaceri, comunități și educaționale care îmbunătățesc misiunea și viziunea Colegiului.
 • Subliniați eficacitatea instituțională. Asigurarea utilizării eficiente și eficace a resurselor colegiului (fiscale, fizice, umane și tehnologice).

Test

Locații

Locații
 • Daytona Beach

  West International Speedway Boulevard,1200, 32114, Daytona Beach

  • facebook
  • instagram
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Programe

Întrebări