Keystone logo
Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Davenport University Global Campus

Introducere

Universitatea Davenport pregătește și transformă studenții pentru a atinge cele mai înalte niveluri de performanță academică, ducându-i să exceleze și să avanseze în domeniile alese în secolul XXI. Misiunea Campusului Global este U! Suntem un grup de educatori pasionați care ne străduim să oferim cele mai bune diplome universitare și postuniversitare. Ne străduim să creăm o comunitate de învățători la distanță și educatori cu sprijin, resurse, îndrumare și inovație de neegalat pentru a oferi cursanților noștri un avantaj în creștere și atingerea obiectivelor.

Campusul Global al Universității Davenport oferă peste 50 de grade complet online, precum și aproape 400 de cursuri. De la contabilitate la managementul sportului, cursanții noștri online studiază pentru joburile de astăzi și carierele de mâine.

Campusul global al lui Davenport este amplu, bine stabilit și gata să vă servească. Instructorii noștri experți, programele online acreditate și corpul studențesc mare vorbesc despre calitatea și comoditatea cursurilor noastre online.

Locații

  • Indianapolis

    University Boulevard,420, 46202, Indianapolis

    Întrebări