Keystone logo
Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Introducere

Despre Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology (CUT) a fost înființată în 2004 ca universitate publică situată în orașul de coastă Limassol. Primii săi studenți au fost admiși în 2007, oferind cu succes, de atunci, toate cele 3 niveluri de grade, adică BSc, MSc, PhD. În istoria sa relativ scurtă, CUT a câștigat recunoașterea internațională ca o universitate de top în Cipru și Grecia și s-a clasat constant ca una dintre primele 60 de universități tinere și ca una dintre cele mai importante 301-350 de universități din lume de către Times Higher Education. Clasamentul universitar mondial (THE) din ultimii ani.

CUT este dedicată excelenței în cercetare și este distins la nivel internațional ca lider regional, cu peste 250 de proiecte de cercetare sponsorizate de succes finanțate de peste 44 de milioane de euro. Prin colaborările și parteneriatele strânse, Universitatea cu industria, sunt încurajate noi idei de cercetare și oportunități de creștere. Un indicator puternic al acestei colaborări de succes este rata de plasare de succes >80% a absolvenților angajați în domeniile lor de studii respective într-o perioadă de mai puțin de un an de la absolvire.

Aproximativ 3.000 de studenți sunt în prezent înscriși la studii universitare de licență și postuniversitare în cele 6 facultăți, 1 Centru de limbi străine și 13 departamente ale Universității.

În slujba societății

Contribuția socială a Universității este una dintre cele mai puternice valori ale sale, care îi modelează identitatea, strategia și operațiunile zilnice. Adoptarea acestei valori are două obiective complementare și care se consolidează reciproc. CUT își propune să educe și să dezvolte cercetători, profesioniști și cetățeni responsabili, competenți din punct de vedere științific, care să acționeze și să conducă, ghidați de principiile durabilității și responsabilității sociale. În același timp, Universitatea își propune să funcționeze ca o instituție de cercetare și de învățământ care oferă valoare adăugată economiei, mediului și societății în general. Ca atare, Universitatea integrează sustenabilitatea în cei 5 piloni ai săi (adică predarea, cercetarea, operațiunile, cultură și sensibilizarea către societate) și a adoptat cele 17 obiective de dezvoltare durabilă (ODD) ale Națiunilor Unite, urmărind în același timp pregătirea liderilor generațiilor viitoare care va realiza un viitor mai bun pentru toți oamenii.


Programe și facilități postuniversitare

Universitatea oferă 18 programe postuniversitare, dintre care 4 sunt predate în engleză și 14 în greacă. În plus, sunt oferite 2 programe pe distanță lungă, conform tabelului de mai jos.

Posturile de doctorat sunt, de asemenea, disponibile și sunt publicate de către Serviciul pentru Afaceri Academice și Bunăstarea Studenților o dată la fiecare semestru academic, pentru înregistrare și participare din semestrul următor.

Locații

  • Limassol

    30 Archbishop Street, 3036, Limassol

    Întrebări