Keystone logo
Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Cyprus International Institute of Management

Introducere

De ce să alegeți CIIM - Cyprus International Institute of Management

 • Oferă opt (8) programe de master acreditate în afaceri.
 • Clasată ca cea mai bună școală de afaceri din Cipru cu 3 Palme de excelență de Eduniversal (2017 - 2019).
 • Facultate internaționale din universități de top din întreaga lume și profesioniști cu experiență în industrie.
 • Birou Cariere puternice (stagii, locuri de muncă și schimburi Erasmus).
 • Un sistem modular (fără semestre) vă permite să echilibrați studiile și viața profesională.
 • Cursuri de seară în Nicosia și Limassol.

CIIM - Cyprus International Institute of Management este o școală internațională de afaceri înființată în 1990 de un grup de lideri de afaceri și o echipă de academicieni proeminenți care reprezintă unele dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Scopul nostru a fost să ne bazăm pe cei mai buni profesori din învățământul managerial absolvent, indiferent de locație și să le punem la dispoziție talentul și experiența în Cipru.

Pentru a-și îndeplini misiunea, CIIM a fost pionierul modelului educațional modular. Acest lucru oferă programelor noastre o flexibilitate excepțională, permițând studenților să se concentreze pe un subiect specific în perioade scurte, dar intense. Acest lucru oferă libertate de alegere, care se potrivește în mod special nevoilor studentului care lucrează.

Rezultatele învățării

 • Profesionalism și atitudine simplă: acționați profesional și răspundeți în orice situație și mediul în care operează, acceptând provocări și găsind soluții rapide și acționabile.
 • Management eficient: Faceți diferențe măsurabile în mediul lor utilizând abilități analitice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor (împreună cu abilitățile oamenilor) în gestionarea eficientă a unității, companiei sau organizației lor.
 • Mentalitate creativă și antreprenorială: Identificați oportunitățile existente sau creați-le noi, aplicând rigoare intelectuală, gândire critică și inovatoare; să fie dispuși să își asume riscuri rezonabile pentru a crea valoare comună pentru ei înșiși, organizația lor și societatea și să trateze eșecurile ca oportunități de învățare.
 • Aptitudini interpersonale și inteligență emoțională și culturală: prezintă leadership vizionar, comunicare eficientă, colaborare, muncă în echipă și abilități interpersonale; recunoaște și acceptă diversitatea culturală individuală și colectivă, urmărind interconectarea între diferite etnii, culturi și populații.
 • Internaționalizare: demonstrați conștientizarea și înțelegerea problemelor globale și urmăriți experiențe și interacțiuni internaționale.
 • Cunoștințe acționabile și învățare pe tot parcursul vieții: obțineți cunoștințe acționabile într-unul sau mai multe domenii ale managementului afacerii. Fiți cursanți pe tot parcursul vieții printr-o dezvoltare personală și profesională continuă.
 • Responsabilitate etică și socială: acționați într-un mod care demonstrează integritate, transparență, respect și alte responsabilități etice, sociale și civice, recunoscând interdependența și conexiunea lor cu ceilalți și cu mediul.

CIIM: Noua modalitate de a studia!

CIIM funcționează în jurul programului dvs. și nu invers.

CIIM urmează un sistem inovator și convenabil numit „Flexi Study”, iar clasele se bazează pe un sistem unic de înscriere.

Sistem de studiu Flexi

 • Beneficiul 1: Alegeți O clasă la un moment dat, nu trebuie să urmați semestrele!
 • Beneficiul 2: Cu sistemul de studiu Flexi fiecare clasă durează aproximativ 1-2 săptămâni!
 • Beneficiul 3: Combinați munca și studiul cu cursuri convenabile de noapte și weekend!

Combinați munca și studiul

Cu cursuri convenabile de noapte și weekend, puteți continua să lucrați în timp ce studiați. Reglarea programului vă permite să vă continuați cariera, să vă bucurați de familie și să studiați în același timp.

Evaluări de clasă

Pentru unele clase, trebuie să susțineți un examen, iar pentru altele, trebuie să trimiteți o sarcină scrisă. Lucrările scrise sunt trimise la aproximativ o lună după ultima ședință de curs.

ECTS

 • Sistemul european de transfer și acumulare de credite
 • Pentru a absolvi un program de diplomă de la CIIM, trebuie să acumulați un anumit număr de credite ECTS (90 pentru MSC și 120 pentru MBA și MPSM).

Admitere în roluri

Cererile de admitere sunt acceptate pe tot parcursul anului. Nu există o perioadă stabilită pentru depunerea cererii sau un termen limită pentru depunerea cererii dvs. După primirea unei cereri, școala o va examina, iar elevul admis poate începe cursurile prin aderarea la următoarea clasă oferită.

146873_pexels-photo-5676744.jpeg

Acreditări și Recunoaștere

CIIM - Cyprus International Institute of Management , o școală de afaceri internațională non-profit înființată în 1990, are toate programele sale acreditate de Agenția de Asigurare și Acreditare a Calității în Învățământul Superior (DI.PAE), în conformitate cu standardele și liniile directoare furnizat de Rețeaua europeană pentru asigurarea calității (ENQA).

Acreditări și colaborări internaționale

CIIM MBA este acreditat la nivel internațional de EPAS .. Oferim, de asemenea, un Master în Managementul Resurselor Umane (aprobare CyHRMA), un Master în Servicii Financiare, un Master în Managementul Afacerilor, un Master în Managementul Leadershipului Educațional și un Master în Business Intelligence și Analiza Datelor și un master în drept financiar și impozitare internațională.

Toate programele noastre au fost, de asemenea, acreditate de către agenția de acreditare a guvernului din Cipru. CIIM Executive Education este acreditat de organisme de renume mondial care garantează cea mai înaltă calitate a programelor de formare și dezvoltare oferite în Cipru.

Operăm ca un institut partener CFA, partener ICAEW în învățare, Chartered Institute for Securities and Investment (CISI) Accredited Training Provider și Institute of Directors (UK) Acredited Regional Training Centre. Pentru a-și îndeplini misiunea, CIIM a fost pionierul modelului educațional modular. Acest lucru oferă programelor noastre o flexibilitate excepțională, permițând studenților să se concentreze pe un subiect specific în perioade scurte, dar intense. Acest lucru oferă libertate de alegere, care se potrivește în mod special nevoilor studentului care lucrează.

146032_pexels-photo-3153201.jpeg

Locații

Locații
 • Aglantzia

  21 Akademias Avenue, 2107, Aglantzia

  • Limassol

   3-5 Chaidariou Street, 3020, Limassol

   Întrebări