Keystone logo
© image courtesy of The New School
Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Continuing and Professional Education at The New School

Introducere

Introducere

Continuing and Professional Education at The New School adoptă o abordare de perspectivă a învățării, oferind cursuri și prelegeri de la practicieni de vârf în domeniile lor. Oferim o gamă largă de subiecte pentru studenții de la precolegii care își încep călătoria creativă către directori din unele dintre cele mai influente organizații din lume. Aici puteți prospera, indiferent dacă vă orientați profesional, vă începeți experiența la facultate sau doriți să adăugați o nouă abilitate setului dvs. de instrumente profesionale.

Programe de certificate

Un trambulină pentru avansarea profesională, un certificat Parsons este o acreditare de la o universitate acreditată care este o alternativă flexibilă și accesibilă la un program de studii. Studenții beneficiază de clase mici și de interacțiunea directă cu profesorii și colegii într-un format online, auto-ritmat, centrat pe învățarea bazată pe proiecte. Cu o lungime de la două la opt cursuri, certificatele sunt finalizate în mai puțin de doi ani, unele într-un singur semestru. Nu este necesară nicio aplicație. Elevii pot fi noi în artă și design sau se pot înscrie pentru a-și extinde abilitățile și a-și consolida portofoliul; mulți și-au folosit experiența în cariere noi și oportunități antreprenoriale.

Educație executivă

Ofertele noastre de educație executivă se bazează din Parsons School of Design și din experiența sa de lider în industrie în inovarea curriculară, metodele de colaborare și utilizarea de pionierat a tehnologiei și experimentare pentru a oferi experiențe interdisciplinare de ultimă oră. În timp ce alte programe executive se concentrează pe „rentabilitatea investiției”, Parsons Executive Education conduce cu „Return on Design”, care valorifică designul pentru a îmbunătăți performanța, a crește rezistența, a crea noi experiențe dinamice pentru clienți și a maximiza creșterea. Programele noastre de diplome, certificate și înscriere deschisă le permit directorilor să cultive designul ca metodă și mentalitate care să fie utilizate ca un catalizator pentru strategie, un motor pentru transformare și o soluție la complexitate.

Locații

  • New York

    New York, Statele Unite ale Americii

    Întrebări