Keystone logo
University of Houston – Conrad N. Hilton College of Global Hospitality Leadership Licență online în conducerea ospitalității globale
University of Houston – Conrad N. Hilton College of Global Hospitality Leadership

Licență online în conducerea ospitalității globale

Houston, Statele Unite ale Americii

4 Years

Engleză

La zi, Part time

06 May 2024

19 Aug 2024

USD 11.882 / per year *

Învățământ la Distanță

* pentru studenții rezidenți | 27.482 USD pentru studenții nerezidenți

Introducere

Gradul nostru de licență în științe servește ca o poartă de conducere în industria dinamică a ospitalității. Conceput pentru profesioniști ambițioși, această diplomă oferă o experiență de învățare flexibilă și inovatoare, care nu numai că vă îmbunătățește abilitățile de conducere, ci și le ridică la o scară globală. Alăturați-vă rețelei noastre de lideri în domeniul ospitalității Hilton College și poziționați-vă în centrul schimbării.

Conceput pentru accesibilitate, acest program echilibrează educația de înaltă calitate cu practica financiară, făcându-vă atinse aspirațiile în industria ospitalității. Experimentați o călătorie transformatoare care vă respectă atât ambițiile, cât și bugetul, pregătind scena pentru o carieră de succes și durabilă.

Salutăm studenții transferați! Aduceți-vă creditele, îmbinați experiențele din trecut cu curriculum-ul nostru inovator și propulsați-vă către viitor. Este povestea ta, suntem aici doar pentru a adăuga un nou capitol interesant!

Cariera ta, programul tău: ospitalitate flexibilă

Gradul nostru de licență este adaptat pentru a vă satisface cele mai exigente nevoi, oferind flexibilitate și confort de neegalat. Conceput pentru a se potrivi perfect în programul dvs., acest program vă permite să vă avansați obiectivele de educație și carieră în propriul ritm, asigurându-vă că călătoria dvs. de învățare este pe cât de adaptabilă, pe atât de îmbogățitoare.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Despre Școală

Întrebări