Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global Licențiat în administrație medicală
Concordia University, St. Paul Global

Licențiat în administrație medicală

Online USA

8 Weeks

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Conduceți cu succes echipa de îngrijire a sănătății pe măsură ce navigați în schimbări constante și rapide ale industriei. Finalizați-vă diploma online în BA în Administrarea asistenței medicale la Universitatea Concordia, St. Paul, astfel încât să știți cum să explorați tendințele și evenimentele actuale din industria asistenței medicale în timp ce evaluați diferitele principii de afaceri care afectează tendințele.

Cursurile acoperă subiectele cheie de care aveți nevoie pentru a stăpâni principiile de conducere și de afaceri în acest mediu de nișă. Comunicarea, diversitatea, etica și cursurile de leadership strategic sunt egale cu cele din economie, finanțe, cerințe de conformitate și reglementare și sisteme de informații.

După absolvire, sunteți bine pregătiți să preluați roluri de conducere în industria medicală în creștere rapidă.

Concordia online vă pune la dispoziție controlul programului dvs. academic printr-un format online accesibil și flexibil - puteți studia când și unde este cel mai potrivit pentru dvs., fără a lua timp liber de la poziția dvs. actuală.

CSP acceptă până la 90 de credite de transfer, astfel încât să puteți obține diploma mai repede și să vă avansați cariera mai devreme.

Despre Școală

Întrebări