Keystone logo
Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Concordia University, St. Paul Global

Introducere

Universitatea Concordia, St. Paul salută un corp studentesc divers și le permite studenților să se dezvolte din punct de vedere academic, spiritual și interpersonal. Sentimentul comunității de la Universitatea Concordia, St. Paul – fie în campus, fie online – îi face pe studenți să se simtă parte din familia Concordia atunci când se înscriu la unul dintre programele noastre. Încurajăm studenții să-și exploreze interesele, să se implice cu profesori și colegi și să-și atingă obiectivele prin succesul academic.

Programele online de la Universitatea Concordia, St. Paul sunt de susținere și energice, permițându-vă să vă atingeți obiectivele într-un mediu digital flexibil. Programele noastre cuprinzătoare se concentrează pe a vă oferi experiență valoroasă și cunoștințe avansate din industrie, care se aliniază tradiției Concordia de excelență academică. Comunitatea noastră online încurajează studenții să-și exploreze interesele, să se implice cu profesorii și colegii și să-și atingă obiectivele prin succes și creștere academică.

Universitatea Concordia, St. Paul este acreditată de Comisia pentru Învățare Superior și este membru al Asociației North Central. Universitatea Concordia, St. Paul este acreditată din 1967, reacreditarea fiind acordată în 2018.

Locații

Locații
  • Saint Paul

    Concordia Avenue,1282, 55104, Saint Paul

    Întrebări