Keystone logo
Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Colorado State University - Pueblo Online

Introducere

Campusul CSU Pueblo, care se întinde pe mai mult de 275 de acri, încununează capătul nordic al orașului Pueblo, Colorado. Pueblo este un oraș bogat din punct de vedere istoric și cultural, cu peste 100.000 de locuitori, situat în inima statului, de-a lungul râului Arkansas, lângă Munții Greenhorn, în regiunea colorată Pikes Peak din sudul Colorado.

Colorado State University-Pueblo este amplasat într-o comunitate bogată din punct de vedere istoric și cultural de peste 100.000 de oameni, situată în partea de sud a statului, la poalele Munților Stâncoși, la doar o scurtă călătorie cu mașina de Denver și Colorado Springs.

Echipa de conducere a universității (ULT) este compusă din facultăți de nivel superior și personal al Universității de Stat Colorado-Pueblo.

Dezvoltăm o reputație binemeritată ca fiind una dintre instituțiile de frunte din stat. Această recunoaștere a fost câștigată prin evaluarea continuă a instituției noastre și prin aplicarea a ceea ce am învățat la operațiunile noastre zilnice.

Locații

Locații
  • Pueblo

    Bonforte Boulevard,2200, 81001, Pueblo

    Întrebări