Keystone logo
Coaching for Change Introducere în rezolvarea problemelor
Coaching for Change

Introducere în rezolvarea problemelor

16 Hours

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 249 / per course *

Învățământ la Distanță

* Include broșura de curs, ghidul de note, modelul A3 și certificatul Institutului

Burse de studiu

Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile

Introducere

Prezentare generală

"On-line este cel mai eficient și mai eficient mod de a-ți instrui personalul în tehnicile practice de rezolvare a problemelor"

Acest CQI ( certificatul calității Institutul) și certificat IRCA FD102: Introducere în rezolvarea problemelor Curs de eLearning este centrat în jurul conceptului de a folosi un singur foaie de hârtie de dimensiuni A3 pentru a capta cunoștințe din fiecare activitate de rezolvare a problemelor. Acest tip de metodologie de rezolvare a problemelor a fost utilizat de multe organizații de mare succes și poate fi aplicat într-o serie de circumstanțe. De exemplu, producătorul de automobile și corporația multinațională, Toyota, utilizează această metodologie pentru a-și instrui angajații și a încorpora un mod de gândire. Este o abordare structurată a rezolvării de probleme care are un impact direct asupra eforturilor și succesului lor de îmbunătățire continuă.

CQI este singurul organism care oferă statut calificat profesional, care este foarte apreciat de angajatori.

Acest curs vă va oferi o înțelegere a instrumentelor fundamentale, a tehnicilor și a metodologiilor structurate pentru rezolvarea problemelor și capacitatea de a participa ca membru al unei echipe de rezolvare a problemelor, aplicând toate instrumentele-cheie pentru a sprijini dezvoltarea unor sisteme robuste și durabile soluții.

Durata cursului: Completarea tuturor exercițiilor așa cum au fost proiectate, reflectând pe o problemă reală în timp ce mergeți, timpul indicativ de finalizare este de 16,5 ore (rupt în 10 până la 15 minute de învățare de mărimea mușcăturii). Sistemul urmărește progresul dvs., astfel încât data viitoare când vă conectați, pur și simplu să vă ridicați de unde ați rămas.

Structura: 4 module, incluzând exemplul de fabricație a sectorului feroviar din viața reală, evaluări ale cunoștințelor, trei exerciții cu evaluarea finală a feedback-ului tutorilor la finalizare.

Materiale suport: note de curs pentru e-learning de 50 de pagini expediate pe bază de înregistrare (numai pentru studenții din Marea Britanie)

Evaluare: 40 de întrebări cu răspunsuri multiple la sfârșitul cursului (marcă de trecere de 75%)

Pret: £ 249 (Include, broșură curs, ghid de note, șablon A3 și certificat de institut)

Oferim clienților posibilitatea de a personaliza materialele conforme SCORM, adaptând aspectul oricărei companii publice sau private.

Rezultat

Acest curs de rezolvare a problemelor practice vă va oferi o înțelegere a competențelor necesare pentru aplicarea eficientă a procesului A3 la locul de muncă. La sfârșitul cursului veți ști cum să descrieți o problemă, natura, amploarea și impactul acesteia, să înțelegeți cum și când să utilizați cele șapte instrumente de calitate și importanța tehnicilor de management vizual pentru a expune anomalii față de un standard sau plan.

La finalizarea cursului, veți obține un Institut de Calitate Chartered

Despre Școală

Întrebări

Cursuri similare

  • Management Essentials Course
    • Online
  • Curs scurt online de leadership bazat pe anchete
    • Cambridge, Statele Unite ale Americii
  • Curs scurt online de design organizațional pentru transformarea digitală
    • Cambridge, Statele Unite ale Americii