Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Introducere

Programele de absolvire ale lui Clarkson se plasează în viața dvs. deja ocupată.

Obținem ca elevii noștri să ducă vieți extrem de antrenante. Ei sunt studenți recenți care caută acel avantaj competitiv. Sunt părinți. Sunt viitori medici și profesori. Sunt antreprenori, inovatori și inventatori. Sunt angajați cu normă întreagă la companiile Fortune 500. Sunt voluntari în comunitățile lor.

De aceea, am creat opțiuni flexibile care se încadrează în stilul dvs. de viață. Online, la fața locului în una dintre cele patru locații noastre din statul New York sau opțiuni hibride (un mix de opțiuni online și la fața locului) vă permit să urmați cursuri în spațiul care funcționează pentru dvs. Oportunitățile cu timp parțial și cu normă întreagă vă permit să vă completați programul la timp.

Și partea cea mai bună? Vei primi o educație acreditată de înaltă calitate, care va duce la un succes viitor în domeniul tău, predată de experți ai facultății într-un cadru mic.

Despre Școala Absolventă

La Clarkson, inovația are impact. Studenții care aleg Clarkson pentru programele de absolvire și profesioniști vin aici cu un scop: avansarea cunoștințelor, explorarea ideilor care propulsează societatea și construirea de cariere semnificative. Prin curriculum-ul relevant și la nivel mondial și implicarea cu lideri din industrie, afaceri și educație, veți fi pregătiți să înțelegeți sisteme complexe, să creați conexiuni între oameni și câmpuri și să găsiți soluții creative pentru unele dintre provocările cele mai viitoare. Vă veți aprofunda baza de cunoștințe pentru a vă accelera ideile în produse excelente și organizații care au impact.

Conexiunile fac diferența. Rețeaua de studenți Clarkson este de peste 40.000 de oameni puternici și plini de lideri care inspiră organizații cu impact, produc idei care schimbă modul în care oamenii trăiesc și se angajează cu corpul studenților actual în moduri semnificative. Decanii și facultățile noastre se consultă în mod regulat cu propriile consilii consultative compuse din lideri din industrie, angajați-angajatori, parteneri de cercetare, membri ai consorțiului think-tank-ului și colegi din mediul academic. În calitate de student absolvent înscris, puteți accesa programele Asociației Alumni Clarkson și accesa serviciile Centrului de carieră pentru a vă dezvolta profesionalismul.

Riguros și personal. De la bursierii Fulbright și National Science Foundation până la profesioniști și cercetători de înaltă credință care colaborează cu liderii de gândire din industrie, facultățile de la Clarkson aduc propriile experiențe și rețele în predarea și consilierea lor. Se pot raporta la cerințele vieții în afara clasei, indiferent dacă sunteți un părinte care lucrează, un profesionist sau un voluntar în serviciul comunității. Vei cunoaște personal facultatea, întrucât dimensiunile clasei sunt intenționat de mici în toate modurile de învățare: la fața locului, online, full time și part-time.

Merită. Abordarea educațională a lui Clarkson dă rezultate. Conform Brookings Institution, un grad Clarkson sporește câștigurile absolvenților la jumătatea carierei cu mai mult de 40%. PayScale Inc. se situează pe Clarkson în topul 12 al celor mai bune programe de acordare de master în funcție de potențialul salarial. Și unul din cinci absolvenți Clarkson este deja CEO, proprietarul unei companii sau într-o funcție de conducere.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

distincţii

 • 95% din absolvenții programului de învățământ plasat în 3 luni după absolvire
 • Mai mult de 90% din absolvenții programului MBA se plasează în 3 luni după absolvire
 • Top-20 Program de gestionare a lanțului de aprovizionare, Știri din SUA și Raport Mondial, cele mai bune colegii din America din 2016
 • Cele mai bune colegii pentru veterani, US News & World Report, America’s Best Colleges 2016 .
 • Programul online MBA s-a clasat drept unul dintre primii 40 din țară, US News & World Report 2015 .
 • Top 50 cele mai antreprenoriale universități din America, Forbes
 • Cele mai bune programe de afaceri absolvite online, Știri din SUA și Raport Mondial, Cele mai bune programe online

Misiunea Școlii Absolvente

În concordanță cu misiunea Universității Clarkson, Școala de Absolvenți este dedicată în întregime succesului comunității noastre de absolvenți de cercetători și cercetători. Ne-am dedicat excelenței în dimensiunile cheie ale experienței absolvenților prin:

 • Atragerea, recrutarea și păstrarea studenților talentați, diversi și motivați
 • Oferind studenților și facultăților un serviciu coordonat de înaltă calitate
 • Promovarea parteneriatelor academice-industrie pentru a sprijini dezvoltarea inițiativelor de cercetare și a oportunităților de carieră
 • Fiind resursa centrală pentru toate lucrurile absolvent

Viziune școlară absolventă

Pentru a fi un centru de clasă mondială de recrutare, educare, cercetare și servicii absolvenți.

Misiunea, viziunea și valorile lui Clarkson

Programele academice ale Universității Clarkson și experiența educațională acoperă limitele și variază mult în conținut. În centrul proceselor educaționale și operaționale ale instituției se află obiective și valori fundamentale care definesc o experiență comună care modelează creșterea fiecărui student Clarkson. Universitatea și-a exprimat misiunea, viziunea și valorile și prin procesul său de planificare strategică, folosește aceste declarații de scop și identitate pentru a evalua și afirma direcția continuă și evoluția lui Clarkson spre excelență.

Campusurile noastre

Clarkson este format din trei locații din campusul fizic din statul New York.

Potsdam - campusul nostru principal de 640 de acri împădurite și pe malul apei, găzduiește toate programele de licență, multe master și doctorat. programe, precum și centre de cercetare, facilități atletice și reședințe pentru aproape 4.000 de studenți.

Schenectady - În inima Schenectady, campusul nostru din Capital Capital (CRC) găzduiește mai multe programe de studii absolvite și profesionale, programe de informare K-12 și o unitate cu mai multe utilizări.

Beacon - Pe malurile râului Hudson se află Institutul Beacon al Clarkson pentru râuri și estuare, care servește ca acasă pentru programe de absolvire, cercetare în domeniul apelor, și programe de divulgare K-12.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Întrebări