Keystone logo
© Eva Dang
The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

The Chartered Institute of Public Finance and Accountancy (CIPFA)

Introducere

despre CIPFA

CIPFA este singurul organism profesional contabil din lume dedicat exclusiv finanțelor publice.

CIPFA, Chartered Institute of Finanțe Publice și Contabilitate, este organismul profesional pentru persoanele în domeniul finanțelor publice. 14.000 de membri ai noștri lucrează în toate serviciile publice, în agențiile naționale de audit, în mari firme de contabilitate, precum și în alte organisme în cazul în care banii publici trebuie să fie gestionate în mod eficace și eficient.

În calitate de numai corpul profesional de contabilitate din lume să se specializeze în domeniul serviciilor publice, portofoliul de calificare CIPFA sunt fundamentul pentru o carieră în domeniul finanțelor publice. Printre acestea se numără calificarea profesională de referință pentru contabilii din sectorul public, precum și o diplomă de studii postuniversitare pentru persoanele care lucrează deja în poziții de conducere. Ele sunt predate de către noastre in-house CIPFA Educație și Centrul de pregătire precum și alte locuri de învățare din întreaga lume.

Noi campion, de asemenea, de înaltă performanță în domeniul serviciilor publice, traducerea experiență și înțelegere noastre în sfaturi clare și servicii practice. Acestea includ informații și îndrumare, cursuri și conferințe, proprietăți și soluții de administrare a activelor, consultanță și oameni intermediare pentru o serie de clienti din sectorul public.

La nivel global, CIPFA arată modul în domeniul finanțelor publice prin ridicarea în picioare pentru a bunei gestiuni financiare publice și a bunei guvernări. Noi lucrăm cu donatorii, guvernele partenere, organismele contabile și sectorul public din întreaga lume pentru a avansa finanțelor publice și pentru a sprijini serviciile publice mai bune.

Locații

  • London

    77 Mansell Street, London, E1 8AN, , London

    Întrebări