Keystone logo
© BIMM University
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Introducere

Suntem corpul profesional pentru resurse umane si oameni de dezvoltare - experți în lumea muncii și partener de carieră la peste 140.000 de membri din întreaga lume. Scopul nostru este de a lucra mai bine campion și viața profesională, prin îmbunătățirea practicilor în oameni și dezvoltarea organizației, în beneficiul persoanelor fizice, întreprinderi, economii și societate.

Noi credem că, precum și crearea de valoare pentru organizațiile și economiile, locul de muncă pot și ar trebui să beneficieze indivizilor și societății în general prea. De lucru trebuie să facă mai mult decât satisface nevoile noastre financiare de bază - ar trebui să ne dea sens și scop, și să contribuie la ansamblu bunăstarea noastră.

Scopul nostru

Ca o organizație de caritate, am fost stabilite pentru a promova arta și știința managementului și dezvoltarea persoanelor de utilitate publică. Ne-am angajat, nu numai pentru a găsi și modalități de definire a apara si organizare a muncii, care creează valoare economică și socială, dar, de asemenea, să promoveze modalități de îmbunătățire a vieții individuale de muncă.

ÎR și profesiile L & D dețin cheia pentru deblocarea acel loc dulce. O bună gestionare și dezvoltare a oamenilor nu sunt numai bune pentru performanța financiară a unei anumite afaceri, dar, de asemenea, pentru bunăstarea forței sale de muncă și pentru prosperitatea pe termen lung a economiilor și societăților în care suntem cu toții de lucru.

Viziunea noastra

Noi credem că prin cultivarea și dezvoltarea unei comunități de profesioniști care campion mai bine locul de muncă și de viață de muncă, ne vom asigura că munca creează valoare pentru indivizi, organizații, economii și societate.

Viziunea noastră este să definească și să reprezinte etalonul internațional pentru excelență în oameni și managementul organizației și de dezvoltare.

Vom face acest lucru prin:

  • folosind vocea noastră de a influența părțile interesate și să le încurajeze să investească în profesia de resurse umane, precum și alte capabilități care ajută la o mai bună campion de muncă și de viață de muncă
  • asigurându-se că profesia de HR (si membri CIPD) rămâne respectat și de încredere în întreaga lume, prin lărgirea și consolidarea definiției profesionalismului în resurse umane, precum și asigurarea faptului că profesioniștii HR ale viitorului sunt echipate cu cunoștințe, abilități și comportamente pentru a câștiga acel încredere și respect
  • investind în viitorul propriu al CIPD ca o afacere de cunoștințe durabile, care stabilește standardul de excelență în oameni și dezvoltarea organizației

Locații

  • UK Online

    Chartered Institute of Personnel and Development 2016, 151 The Broadway, SW19 1JQ, UK Online

Întrebări