Keystone logo
Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Central Christian College Of Kansas

Introducere

Central Christian College Of Kansas este cunoscut pentru excelența generală a programelor noastre academice. Deși suntem mici, oferim practic toate studiile și zonele majore - doar într-o atmosferă mai intimă, prietenoasă atât rezidențial cât și online.

La Central, suntem dedicați să vă ajutăm să înfloriți oferind acces ușor la resurse și informații, inclusiv oferte de cursuri, biblioteca noastră, centrul de succes al studenților și multe altele. Extindem aceeași atmosferă intimă și prietenoasă și la programele noastre de studii online.

Unele dintre cele mai populare domenii de studiu ale noastre includ Arte Plastice, Știința Sportului, Afaceri și Educație - dar există multe altele din care să alegeți, fiecare conceput pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru succesul în domeniul ales.

Colegiul Creștin Central aspiră să ofere o experiență educațională transformatoare înrădăcinată în Hristos. Se concentrează pe furnizarea unei educații pentru caracter centrată pe Hristos oricărei persoane care dorește să devină un administrator credincios al inimii, minții, sufletului și puterii.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • McPherson

    South Main Street,1200, 67460, McPherson

    Întrebări