Diplomă în management culinar (online)
Centennial College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Online Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
Învățământ la Distanță
Durata
2 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 2.721 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
May 2024
* 2 - semestru taxa de școlarizare pentru studenții canadieni; 14.502,50 USD: taxa de școlarizare de 2 semestre pentru studenții internaționali
Introducere
Detalii despre program
- Codul programului: 1861
- Școală: Școala de ospitalitate, turism și arte culinare
- Credențial: Diploma Colegiului Ontario
- Tip de program: Program post-secundar
- Durata programului: 2 ani / 4 semestre
- Data de început: toamna, iarna, vara
- Locație: Online
În programul Culinary Management, veți descoperi că dacă proiectarea creativă a unui meniu de restaurant sau planificarea evenimentelor culinare în cadrul operațiunilor hoteliere mari, lucrul cu mâncare pentru a oferi experiențe culinare de talie mondială pentru oaspeți este una dintre cele mai răsplătite cariere.
Cu accent pe utilizarea produselor alimentare locale din Ontario și învățarea despre gătitul sezonier, acest program de diplomă universitară vă va învăța abilitățile și cunoștințele necesare pentru a crea meniuri și mâncăruri rafinate, inspirate de tendințele și aromele globale ale alimentelor.
De asemenea, veți absolvi certificări importante ale industriei, cum ar fi Servirea inteligentă, Manipulatorii de alimente sigure și CPR, ceea ce vă va pregăti.
Arta gătitului, combinată cu abilitatea de a conduce conducerea echipei și antreprenoriatul în afaceri, vă va asigura că, atunci când veți absolvi acest program de Management Culinar, veți găsi oportunități interesante de carieră în industria cu schimbări rapide, în continuă schimbare. Acest câmp vă va duce oriunde doriți să mergeți. Tot ce ai nevoie este munca grea, conducerea și pasiunea.
Programul de formare și constientizare a schimbării tale
Programul va include o instruire inovatoare și o certificare de conștientizare a industriei, It's Your Shift. Certificarea vă va oferi cunoștințe esențiale și vă va oferi resurse actuale axate pe prevenirea hărțuirii sexuale și practici sigure pentru intervenție în calitate de lucrător sau manager de prima linie. Vă va sprijini, pe măsură ce intrați în industria ospitalității, să deveniți un lider în prevenirea hărțuirii sexuale și să contribuiți la evoluția mediilor de lucru sigure și primitoare.
Programul Ocean Wise
Școala de ospitalitate, turism și artă culinară și Local Cafe și restaurant folosesc produse delicioase și prietenoase cu oceanele Ocean Wise. Ocean Wise este un program de conservare și educație care lucrează cu bucătarii, restaurantele și furnizorii de fructe de mare pentru a-i ajuta în aprovizionarea durabilă cu fructe de mare.
Certificarea Feast On®
Centennial College 's School of Hospitality, Tourism, and Culinary Arts a devenit prima instituție academică care a primit certificarea Feast On® pentru aprovizionarea cu produse alimentare și băuturi locale utilizate în programele academice și operațiunile de învățare experiențială ale școlii. Culinary Tourism Alliance a înființat Feast On ca un program de certificare care recunoaște companiile angajate în aprovizionarea cu alimente și băuturi cultivate și produse în Ontario.
Admitere
Curriculum
Programul contur
Semestrul 1 | Semestrul 2 |
|
|
Semestrul 3 | Semestrul 4 |
Notă semestrială importantă: |
Notă semestrială importantă: |
Rezultatul programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului descriu ceea ce absolvenții programului au demonstrat că pot face cu cunoștințele și abilitățile pe care le-au obținut în timpul studiilor. Rezultatele sunt strâns legate de nevoile locului de muncă. Prin evaluare (de exemplu, sarcini și teste), studenții își verifică capacitatea de a realiza în mod fiabil aceste rezultate înainte de absolvire.
- Oferiți planificare culinară avansată, pregătire și prezentare pentru o varietate de medii de servire a alimentelor, utilizând o gamă largă de tehnici clasice și contemporane.
- Aplicați produse alimentare de bază și avansate și coaceți știința preparării alimentelor pentru a crea produsul final dorit.
- Contribuiți și monitorizați aderarea altora la asigurarea unui mediu de bucătărie bine întreținut și la serviciul produselor alimentare și băuturilor care nu conțin bacterii dăunătoare sau alți contaminanți, respectând reglementările privind sănătatea, siguranța, salubritatea și manipularea alimentelor.
- Asigurați funcționarea în siguranță a bucătăriei și a tuturor aspectelor legate de pregătirea alimentelor pentru a promova spații de lucru sănătoase, gestionarea responsabilă a bucătăriei și utilizarea eficientă a resurselor.
- Creați meniuri care să reflecte cunoașterea nutriției și a ingredientelor alimentare, să promoveze sănătatea și bunăstarea generală, să răspundă la o serie de nevoi și preferințe nutriționale și să abordeze modificările pentru diete speciale, alergii alimentare și intoleranțe, după cum este necesar.
- Aplicați principiile de afaceri și practicile recunoscute de costuri și control din industrie operațiunilor de servicii alimentare pentru a gestiona și promova o operațiune responsabilă din punct de vedere fiscal.
- Aplicați cunoștințele despre durabilitate *, aprovizionare etică și locală cu produse alimentare și securitate alimentară preparării alimentelor și managementului bucătăriei, recunoscând impactul potențial asupra producției de alimente, alegerea consumatorilor și operațiunilor din industria serviciilor alimentare.
- Selectați și utilizați tehnologie, inclusiv echipamente de bucătărie contemporane, pentru producția și promovarea alimentelor.
- Efectuați eficient ca membru al unei echipe de pregătire și servire a alimentelor și băuturilor și contribuiți la succesul unei operațiuni de servire a alimentelor prin aplicarea abilităților de auto-gestionare și interpersonale.
- Elaborați strategii pentru învățarea personală și profesională continuă pentru a asigura valabilitatea și reacția la tehnicile culinare emergente, reglementările și practicile din industria serviciilor alimentare.
- Contribuiți la dezvoltarea strategiilor de marketing care promovează funcționarea cu succes a unei afaceri de servicii alimentare.
- Contribuie la gestionarea afacerilor pentru o varietate de operațiuni de alimente și băuturi pentru a încuraja un mediu de muncă antrenant, care să reflecte excelența serviciilor.
Oportunități de carieră
Acordurile de colaborare
Absolvenții calificați pot fi eligibili pentru a participa la programele Pathway cu instituții partenere. Aceste programe Pathway vă permit să primiți credit de grad pentru învățarea obținută la Centennial College . Partenerii noștri includ:
- Universitatea Algoma, Ontario
- Universitatea Davenport, Statele Unite ale Americii
- Universitatea Laurentian, Ontario
- Școala Elvețiană de Hoteluri SHMS
- Universitatea Wilfrid Laurier, Ontario
- Universitatea din Insula Vancouver *
Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.centennialcollege.ca/admissions/applying/education- Pathways / ieșire- Pathways pentru mai multe informații despre acordurile de articulare.
* Vancouver Island University: Acest program se articulează direct la programul de licență în managementul ospitalității de la Vancouver Island University, permițându-vă să finalizați, de asemenea, o diplomă în încă 2 ani.
Perspectiva carierei
- Ajutor de bucătar
- bucătar-șef
- Manager de bucatarie
- Catering Manager
- Antreprenor alimentar
Cerințe de admitere
Cerințe academice
- Ontario Diploma de școală secundară (OSSD) sau echivalent, sau statutul de student matur (cu vârsta de 19 ani sau mai mult)
- Engleză Gradul 12 C sau U, sau echivalent (gradul minim necesar) sau să ia la Centennial College evaluare engleză competențe pentru admitere
Cerințe suplimentare
- competența în limba engleză
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.