Certificat în abilități de panificație (online)
Centennial College
Informatie cheie
Selectați locația
Locația campusului
Online Canada
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
1 an
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
CAD 2.721 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* școlarizare 2 semestre studenți canadieni; CAD 15.693 - școlarizare 2 semestre Studenți internaționali
Introducere
- Cod program : 1860
- Scoala : Scoala de Ospitalitate, Turism si Arte Culinare
- Acreditare : certificat de colegiu din Ontario
- Tip de program : program post-secundar
- Durata programului : 1 an/ 2 semestre
- Locație : Online
Programul Baking Skills a fost conceput special pentru a satisface cerințele industriei pentru brutarii profesioniști. Indiferent dacă aspirați să lucrați într-o companie mare sau doriți să vă desfășurați propria afacere de panificație, abilitățile fundamentale de panificație pe care le veți învăța în acest program de arte culinare vă vor duce acolo.
De la acoperirea abilităților fine de decorare și finisare până la tehnici de producție în cantități mari, acest program vă va face gata de lucru după absolvire. Pentru a vă crește și mai mult angajabilitatea, veți părăsi programul de abilități de panificație cu certificări importante din industrie, cum ar fi Smart Serve, Safe Food Handlers și CPR.
Sectorul de panificație comercială este una dintre cele mai extinse și mai dinamice industrii din lume, cu oportunități nelimitate de carieră.
Este programul tău de instruire și conștientizare în schimburi
Acest program include instruire inovatoare în industrie și certificare de conștientizare, It's Your Shift. Certificarea vă va dota cu cunoștințe esențiale și vă va oferi resurse actuale concentrate pe prevenirea hărțuirii sexuale și practici sigure pentru intervenția ca lucrător sau manager de primă linie. Te va sprijini, pe măsură ce intri în industria ospitalității, să devii lider în prevenirea hărțuirii sexuale și să contribui la evoluția unor medii de lucru sigure și primitoare.
Programul Ocean Wise
Școala de Ospitalitate, Turism și Arte Culinare și Cafeneaua și Restaurantul Local folosesc produse delicioase și prietenoase cu oceanul Ocean Wise. Ocean Wise este un program de conservare și educație care lucrează cu bucătari, restaurante și furnizori de fructe de mare pentru a-i ajuta cu aprovizionarea durabilă cu fructe de mare.
Certificare Feast On®
Centennial CollegeȘcoala de Ospitalitate, Turism și Arte Culinare a devenit prima instituție academică care a primit certificarea Feast On® pentru aprovizionarea cu produse alimentare și băuturi locale utilizate în programele academice, precum și pentru operațiunile de învățare prin experiență ale școlii. Culinary Tourism Alliance a stabilit programul de certificare Feast On pentru a recunoaște întreprinderile angajate în aprovizionarea cu alimente și băuturi cultivate și produse în Ontario.
Admitere
Curriculum
Semestrul 1
- BAKE-105 Teoria artelor de panificație și patiserie I
- BAKE-111 Aptitudini de coacere și patiserie I
- BAKE-122 Operațiuni comerciale de panificație I
- COMUNICĂRI 160 / COMM-161 Comunicații colegiale 1
- COOK-101 Principiile nutriției
- GNED Elective General Education Elective
- HOSP-101 Introducere în calculatoare (online)
- HOSP-102 Certificari de sănătate și siguranță pentru ospitalitate
- HOSP-115 Matematica pentru ospitalitate
Semestrul 2
- BAKE-205 Teoria artelor de panificație și patiserie II
- BAKE-211 Abilități de coacere și patiserie II
- BAKE-212 Explorare senzorială Bake
- BAKE-222 Operațiuni comerciale de panificație II
- COMUNICARE 170/171 Comunicarea colegiului 2
- COOK-210 Managementul bucătăriei I
- COOK-250 elective pentru alimente și turism
- HOSP-320 Principiile controlului alimentelor, băuturilor și costului forței de muncă
Rezultatul programului
Programul evidențiază
- Absolvenții programului de abilități de panificație pot trece direct în al doilea an al programului de management al artelor de panificație și patiserie
Rezultatele învățării profesionale ale programului
Rezultatele învățării profesionale ale programului descriu ceea ce absolvenții programului au demonstrat că pot face cu cunoștințele și abilitățile pe care le-au obținut în timpul studiilor. Rezultatele sunt strâns legate de nevoile locului de muncă. Prin evaluare (de exemplu, sarcini și teste), studenții își verifică capacitatea de a realiza în mod fiabil aceste rezultate înainte de absolvire.
- Identificați funcționarea și efectele ingredientelor unul asupra celuilalt și preziceți cum va fi afectat produsul final.
- Efectuați rețete de rezolvare și depanare.
- Efectuați tehnici de bază implicate în producția zilnică a unei brutărie și patiserie.
- Recunoașteți și produceți produse de patiserie atât clasice, cât și moderne.
- Aplicați principiile și practicile de siguranță alimentară identificate de unitatea sanitară locală.
- Aplicați principiile matematice de bază și conversiile rețetelor, formulările de panificație și procentele.
- Exersați abilitățile utilizate în funcționarea zilnică a unei brutării, inclusiv controlul costurilor, costurile cu alimentele, procentele, costurile cu forța de muncă și controalele stocurilor.
Oportunități de carieră
Perspectiva carierei
- Brutar comercial
- Brutar de producție
- Cake Decorator
- Producator de alimente
English Language Requirements
Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.