Keystone logo
© ©Carlow University
Carlow University Online

Carlow University Online

Carlow University Online

Introducere

La Universitatea Carlow, tot ceea ce facem întruchipează moștenirea și valorile Surorilor Milei. Ne deschidem inimile studenților, colegilor și lumii și căutăm modalități practice de a aborda nevoile imediate și pe termen lung din comunitățile noastre.

Curriculum-ul nostru online bazat pe etică îi pregătește pe studenți să conducă eficient în profesiile alese și să promoveze o lume dreaptă și milostivă. Carlow crede în educație și creștere în interiorul și în afara sălii de clasă. Încurajăm studenții să dezvolte abilități de judecată, leadership, analiză, luare a deciziilor și comunicare. Experiențele de învățare transformaționale și comunitatea diversă de la Carlow îi ajută pe cursanți să-și realizeze întregul potențial, devenind în același timp profesioniști plini de compasiune și pregătiți pentru carieră.

Facultatea pe deplin investită lucrează cu studenții pentru a-i ajuta să obțină succesul și să mențină un echilibru între muncă și responsabilitățile școlare. Fiecare instructor aduce experiențe diverse în sala de clasă pentru a oferi o viziune mai completă, multi-perspectivă și etică asupra lumii, de la care elevii pot învăța și aplica în educația, profesiile și viața de zi cu zi.

Programele noastre generoase de ajutor financiar și transfer de credite, împreună cu clasele mici, asigură succesul cursanților. Programele noastre oferă flexibilitate maximă, rămânând în același timp fideli angajamentului nostru față de justiția socială și excelența academică. Oferim online o gamă largă de diplome de sănătate, afaceri și educație.

Locații

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,3333, 15213, Pittsburgh

    Întrebări