Keystone logo
Carey Theological College

Carey Theological College

Carey Theological College

Introducere

Carey Theological College

Seminarul evanghelic online din Canada

Carey Theological College oferă educație teologică prin programe acreditate, de la diplomă la diplome de doctorat; dotați biserica locală cu resurse online, ateliere, seminarii, retrageri și conferințe; și discipoli studenți ai Universității din Columbia Britanică prin intermediul comunității noastre creștine unice și programului de rezidență.

La Carey Theological College , scopul nostru este să oferim ucenicie pentru fiecare sezon al vieții. Carey crede că ucenicia ar trebui să fie practic realizabilă, personală și accesibilă tuturor. Recunoaștem că lumea are nevoie de lideri creștini care să influențeze comunitățile noastre globale pentru a participa la ceea ce Dumnezeu deja face în lume. Carey răspunde acestei nevoi concentrându-se pe două domenii cheie:

Formarea pastorilor: Toate cursurile de slujire și programele acreditate ale lui Carey sunt oferite online, astfel încât studenții noștri să își poată studia și dezvolta credința oriunde și oricând. Cu modelul nostru financiar unic, absolvenții noștri se confruntă cu cele mai înalte standarde de excelență academică care îi pregătește în mod eficient pentru slujire cu puține sau deloc datorii. Platforma noastră interactivă de învățare încurajează învățarea activă și implicarea profundă a studenților și instructorilor deopotrivă.

Discipularea studenților UBC: reședința lui Carey este o casă sigură pentru studenții care doresc să-și întărească credința în comunitatea noastră creștină în timpul studiilor la UBC. Noi percepem tarife accesibile pentru o cameră privată cu baie și mese plus experiența noastră unică de ucenicie studențească. Un capelan îi conduce pe acești studenți în studiul Bibliei, mentorat, retrageri spirituale și activități sociale. Pe măsură ce absolvă UBC, ei devin lideri creștini în profesiile alese.

PROGRAME ACADEMICE CAREY

CAREY oferă nouă programe de absolvire distincte. Fiecare program este conceput pentru a atinge obiective diferite, pentru a se potrivi cu interese diferite și pentru a vă progresa călătoria în credință.

Pentru mai multe informații despre programele noastre de studii:

DE CE ALEGE CAREY?

Slujirea creștină de astăzi a înregistrat o scădere a liderilor calificați și capabili. Dar Carey nu crede că Dumnezeu a încetat să cheme femei și bărbați la slujire. Seminarul este adesea departe de casă, iar potențialii studenți ar trebui să ia în considerare să-și dezrădăcineze viața pentru a avea acces la o școală care oferă educație teologică. În plus, studiile postuniversitare pot fi costisitoare. Studenții care absolvă cu datorii sunt adesea limitati în ceea ce privește unde și cum pot servi în timp ce își plătesc datoria.

CUM abordează CAREY PROBLEMA ÎNVĂȚĂMÂNTULUI TEOLOGIC ACCESIBIL?

PROGRAM MODULAR Pathways ÎNVĂȚARE ONLINE
MODEL
ȘCOATĂ ȘI FINANCIARĂ
AJUTOR

PROGRAM MODULAR Pathways

Programele noastre sunt construite pe un model de credit modular în care un nivel se poate construi pe altul, permițând cursantului să progreseze către un grad superior în propriul ritm. Acest model oferă studenților noștri flexibilitatea de a-și stivui alegerea de cursuri de bază, cursuri cu cerințe de program și cursuri opționale pentru a obține o diplomă sau pentru a pregăti un Pathway la o diplomă academică superioară.

Toate cursurile de bază ale lui Carey au loc o dată pe an, în timp ce cerințele programului nostru și cursurile opționale se rotesc la fiecare 3-4 ani, în funcție de disponibilitatea instructorului. Aceasta înseamnă că vă puteți înregistra la cursuri oricând pe parcursul anului, iar programul dvs. Pathway va fi în continuare pe drumul cel bun. În general, este înțelept să planificați să urmați cursurile necesare la începutul programului pentru a lăsa cea mai mare flexibilitate pentru opțiunile și specializarea mai departe.

Pentru o prezentare completă a programului nostru modular Pathways , faceți clic aici.

MODEL DE ÎNVĂȚARE ONLINE

Afilierea lui Carey la Universitatea din British Columbia ne permite să urmărim inovații în tehnologiile de învățare și să ne asigurăm că studenții au acces simplificat la diferite platforme pentru a-și îmbunătăți experiența de învățare.

ZOOM
Zoom este un instrument video/audio pentru conferințe web și colaborare care permite întâlniri și discuții în timp real cu colegii dvs. studenți și profesorii deopotrivă. În loc să fim o platformă exclusiv pentru prelegeri, folosim Zoom pentru a facilita experiențele de învățare de la egal la egal și creșterea comunității.
POPULI
Populi este una dintre platformele centrale pe care le vei folosi pentru înregistrare, plată, implicarea comunității și chiar cursuri. Populi se poate ocupa cu ușurință de videoclipuri, discuții de grup, partajare de fișiere și integrări cu multe LTI-uri (Learning Tools Operability) disponibile astăzi.
EBSCO
Pentru a vă ajuta să obțineți acces la resurse pentru cursuri și cercetare, Carey are o bibliotecă digitală în continuă creștere prin colecția noastră EBSCO. Credem că studenții nu ar trebui să rateze învățarea lor, deoarece nu își permit cărțile sau au dificultăți în a găsi o copie; ne dedicam să facem toate resursele necesare pentru cursuri cât mai aproape de 100% gratuite pentru toți studenții din programele noastre.

CURSURI LA CAREY

Cursurile lui Carey includ în general aceste segmente; Lectură, discuții pe forum, teme și clasă online.

Școlarizare și finanțare

Misiunea lui Carey este de a împuternici liderii creștini credincioși pentru fiecare generație, fiecare cultură și fiecare comunitate.

Pentru a ne îndeplini misiunile, ne menținem taxele de școlarizare competitive pentru a face educația teologică cât mai accesibilă. În plus, Carey este, de asemenea, încântată să poată oferi o varietate de resurse de ajutor financiar pentru a ajuta la reducerea cheltuielilor asociate studiului. Vă rugăm să ne contactați sau să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre școlarizare și ajutor financiar.

Statistică

 • Studenti internationali:

  95%

 • 0
 • Raport student-facultate:

  12 la 1

Mărturii studențești

Locații

 • Vancouver

  Iona Drive,5920, V6T 1J6, Vancouver

  Întrebări