Keystone logo
© Carrianna Field
Campus Training

Campus Training

Campus Training

Introducere

176565_Capturadepantalla944.png

La Campus Training ne adresăm atât tinerilor care caută o primă experiență de muncă, cât și profesioniștilor care doresc o schimbare sau îmbunătățire a locului de muncă. Pentru aceasta, cursurile noastre vă oferă pregătire în:

 • profesii tehnice

Vă oferim pregătirea teoretico-practică de care aveți nevoie pentru a lucra în sector din prima zi

 • Teste gratuite FP

Vă pregătim pentru testele gratuite de FP

 • Opozițiile

Creăm un plan de studii adaptat nevoilor dumneavoastră, astfel încât să vă puteți obține locul

Alege-ți obiectivul profesional

Vă oferim toate instrumentele pentru a o realiza

 • tutore personal

Este specialistă în pedagogie și managementul talentelor. Misiunea sa este de a dezvolta un plan strategic de studiu care să se potrivească nevoilor și posibilităților dumneavoastră de studiu, astfel încât să vă atingeți obiectivul cât mai curând posibil. O vei întâlni în tutoriale personale și ea va fi mereu alături de tine, motivându-te și ajutându-te în orice moment.

 • Profesor specialist

Avem profesori specializați în diferite domenii care vă vor rezolva îndoielile specifice cu privire la conținut. Prin campusul dvs. virtual îi puteți contacta oricând aveți nevoie. Vă vor răspunde în mai puțin de 48 de ore lucrătoare.

În plus, echipa noastră didactică predă în mod regulat cursuri online pe domenii de cunoștințe legate de formarea dumneavoastră. În ele ai ocazia să-i adresezi profesorului îndoielile tale și să le rezolvi într-un mod personalizat. Puteți participa la teleclasele în direct sau le puteți accesa mai târziu oricând doriți prin campusul dvs. virtual.

 • Metodă de studiu personalizată

La Campus Training inovăm continuu în noile tehnologii pentru educație, motiv pentru care am dezvoltat o metodă de studiu e-learning, pe deplin adaptată nevoilor dumneavoastră.

Poți studia oriunde te-ai afla și la ora pe care o alegi prin intermediul platformei noastre virtuale, accesibilă 24 de ore din 24, 365 de zile pe an. Într-un singur clic, de pe computer, tabletă sau smartphone, puteți extinde conținutul, puteți vedea ateliere practice, actualiza material didactic, consulta anunț, descărca examene sau pune întrebări profesorilor. Oricând și oriunde doriți!

 • Ateliere și seminarii

La Campus Training ne angajăm în pregătirea teoretic-practică direct conectată la realitatea profesională. Cu atelierele noastre de formare, veți afla despre cele mai recente tendințe din fiecare sector și veți descoperi toate secretele pentru a deveni un adevărat profesionist. În cadrul seminariilor noastre față în față, profesorul dumneavoastră vă oferă oportunitatea de a aprofunda în cele mai relevante studii de caz ale pregătirii dumneavoastră.

 • practicile profesionale

Majoritatea formării noastre includ între 60 și 300 de ore de practici profesionale în companii din sector. Este cea mai bună oportunitate de a aplica cunoștințele dobândite, de a învăța meseria, de a adăuga o primă experiență de lucru în CV-ul tău și de a-ți extinde rețeaua de contacte profesionale.

 • Training acreditat de Universitatea Nebrija

Campus Training este un centru colaborator al Universității Nebrija – adică această universitate a supravegheat conținutul și metodologia cursului, garantând calitatea excelentă a acestuia. În consecință, toți acei studenți care urmează cursuri acreditate de Universitatea Nebrija au dreptul să primească certificatul de pregătire corespunzător eliberat de aceeași universitate.

 • Orientarea muncii

Departamentul nostru de Orientare în Muncă vă va oferi toate cheile pentru a avea succes în orice proces de selecție. Vă va spune cum să faceți un CV atractiv, cum să pregătiți un interviu de angajare pentru postul care vă interesează, cum să obțineți o îmbunătățire a locului de muncă... și multe altele!

 • Observator pentru ocuparea forței de muncă

Te punem în contact cu companii care caută candidați cu profilul tău. Vă examinăm CV-ul și nevoile dvs. de muncă și vă informăm despre ofertele de muncă ideale pentru dvs.

Locații

Locații
 • A Coruña

  C/Comandante Fontanes 1, 1º 15003, , A Coruña

  • facebook
  • instagram
  • youtube
  • twitter

Întrebări