Keystone logo
Campbellsville University Online Master of Arts în Predarea Învățământului secundar 8-12 Studii sociale
Campbellsville University Online

Master of Arts în Predarea Învățământului secundar 8-12 Studii sociale

Campbellsville, Statele Unite ale Americii

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Acreditat de Consiliul pentru Acreditarea Pregătirii Educatorilor (CAEP), programul online de Master of Arts in Teaching Secondary Education 8-12 Social Studies de la Universitatea Campbellsville oferă abilitățile de care aveți nevoie pentru a pregăti elevii de liceu pentru facultate și forța de muncă prin inovare și metode de predare eficiente. Pentru a deveni un expert în domeniul de studiu ales, programul vă permite să alegeți dintre piese în engleză, matematică, științe și studii sociale. Când absolviți, veți obține certificarea necesară pentru a preda materia dorită și a excela în tendințele actuale care schimbă pozitiv educația.

Indiferent de pista pe care o alegeți, veți primi sprijin și îndrumări academice de la o facultate de experți cu experiență didactică diversă, care urmează curriculum-ul bazat pe credință din Campbellsville. Pe măsură ce finalizați diploma, veți studia dezvoltarea fizică, cognitivă și socială a copiilor și adolescenților, precum și instrumentele tehnice disponibile pentru a îmbunătăți experiența de învățare a studenților dvs. În plus față de cursurile dvs., vi se va cere să aplicați noile abilități de predare într-un cadru academic printr-un practicum/seminar absolvent. Elevii care nu lucrează în prezent ca profesori, inclusiv cei care urmează traseul Opțiunea 6, trebuie să finalizeze 16 săptămâni de predare studenților într-o clasă de liceu.

Pe măsură ce vă urmăriți pasiunea pentru educație și finalizați masteratul în predare, veți avea acces nelimitat la sala de clasă interactivă online din Campbellsville. Alegeți dintre opțiunile de curs flexibile, discutați materialele de curs cu educatorii, împărtășiți idei cu colegii de clasă și accesați-vă cursurile fără a participa vreodată la cursuri în campus.

Despre Școală

Întrebări