Keystone logo
Campbellsville University Online Managementul resurselor umane MBA
Campbellsville University Online

Managementul resurselor umane MBA

Campbellsville, Statele Unite ale Americii

2 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Acreditat de Consiliul internațional de acreditare pentru educația afacerilor (IACBE), programul online Master of Business Administration - Managementul resurselor umane de la Universitatea Campbellsville oferă abilitățile avansate de business și leadership necesare pentru a servi organizația dvs. ca un atu vital. Ca student, veți explora tehnici de management eficiente pentru forța de muncă de astăzi și veți învăța să integrați managementul resurselor umane cu strategia de afaceri în medii diverse. Odată ce ați finalizat programul, veți absolvi cu experiență în management pentru a reuși într-o varietate de poziții avansate în domeniu, inclusiv manager de resurse umane, manager de formare și dezvoltare, generalist de resurse umane, recrutor executiv și multe altele.

Condus de o facultate de educatori experți cu experiență diversă în resurse umane, programul folosește un curriculum bazat pe valori creștine și practici etice de conducere. Membrii facultății oferă instrucțiuni bazate pe experiență pe teme care acoperă toate domeniile de activitate, menținând în același timp un accent puternic pe instrumentele și conceptele de resurse umane. Printr-o selecție de cursuri de bază pentru resurse umane, veți obține cunoștințe de specialitate în negociere și soluționarea conflictelor, compensare și beneficii, personal strategic și multe altele.

Pentru a se potrivi cu programul dvs. profesional ocupat, programul MBA online - Managementul resurselor umane al Campbellsville poate fi completat integral online printr-o sală de clasă digitală interactivă. Accesați materialele de curs, discutați subiecte cu educatorii și colaborați cu colegii de clasă la momentul și locul dorit, fără a călători vreodată în campus.

Despre Școală

Întrebări