Keystone logo
Calvin University Online Master in Administratie Publica
Calvin University Online

Master in Administratie Publica

Online USA

1 Years

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Ghidat de misiunea de reînnoire a Universității Calvin, programul MPA online vă echipează cu abilitățile de leadership etic pentru a servi comunităților din întreaga lume ca lider bine informat, generos și transformator.

Programul MPA se aliniază cu misiunea lui Calvin de a oferi o educație de arte liberale bazată pe credință și îi ajută pe studenți să dezvolte abilități de leadership, etică, comunicare și finanțe. Profesioniștii din administrația publică și non-profit lucrează într-o mare varietate de organizații. Astfel, Universitatea Calvin oferă concentrări și certificate unice care le permit studenților să dobândească cunoștințe de specialitate, inclusiv Administrația Guvernului de Stat și Local, Managementul și Leadershipul Poliției, Analiza Programelor și Politicii și Administrația Publică.

Absolvenții excelează în sănătatea publică, analiza politicilor, evaluarea programelor, dezvoltarea economică și etica administrativă. Finalizați programul în unul sau doi ani, gata să faceți diferența.

Programul MPA se lansează în toamna anului 2022 doar cu un certificat de administrație publică, care include primele două cursuri de bază ale programului de master. MPA complet este programat să înceapă în toamna anului 2023, iar cursurile de la certificatul de administrație publică se vor aplica la programul complet de master.

Despre Școală

Întrebări