Keystone logo
College For Adult Learning

College For Adult Learning

College For Adult Learning

Introducere

College For Adult Learning ( CAL ), format ca organizație de formare înregistrată (RTO), a făcut o diferență reală în mii de vieți în ultimii 10 ani. Viziunea noastră de la College For Adult Learning este centrată pe crearea de rezultate reale pentru studenți. Ne-am angajat să ajutăm studenții să își atingă obiectivele prin călătorii de învățare adaptate, conținut de curs atrăgător și relevant pentru industrie, resurse suplimentare de studiu și instrumente.

Avem trei principii directoare care modelează modul în care oferim cursuri online personalizate studenților de la College For Adult Learning . A studia cu noi depășește doar o bucată de hârtie. Cu un curs College For Adult Learning , poți fi inspirat să-ți modelezi propria lume - să primești sprijin de neegalat, abilități și cunoștințe aplicabile în viața reală și să te bucuri de învățare flexibilă.

Ne concentrăm pe oferirea unei experiențe unice studenților, bazându-ne pe un mediu de învățare online de susținere, acces 24/7 la conținutul cursului, astfel încât să puteți merge în ritmul dvs. și oportunități nelimitate de a vă conecta cu profesioniști cu experiență din industrie pentru mentorat și asistență.

Locații

  • Mitcham

    Mitcham Road,630, 3132, Mitcham

    Întrebări