Keystone logo
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Introducere

Brunel University London , numit după influentul inginer britanic Isambard Kingdom Brunel, a oferit constant excelență academică de la deschiderea ușilor în 1966. În cei peste 50 de ani de instruire educațională, universitatea a primit mai multe distincții și este în prezent numită a 34-a în lume pentru perspectivă internațională (Times Higher Education Education World Rankings 2020).

Universitatea este mândră de academicienii săi renumiți, care ambele dezvoltă programele lui Brunel și își desfășoară cercetările de renume la nivel mondial. Acești educatori pregătesc absolvenții pentru cariere răsplătite, oferind abilități din lumea reală pentru a aplica pe locul de muncă.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Istorie și educație

Brunel University London este numit pentru unul dintre cei mai notabili ingineri britanici, Isambard Kingdom Brunel. Mai mulți absolvenți Brunel au continuat să devină lideri în lumea academiei de sănătate publică, în domenii precum economia sănătății publice și controlul bolilor infecțioase, precum și în domeniile inginerești ale sectoarelor de fabricație, inginerie civilă și servicii și guvern.

Universitatea se străduiește să îndeplinească standardele academice stabilite de Codul de calitate din Marea Britanie pentru învățământul superior, publicat de Agenția de Asigurare a Calității, care stabilește așteptările naționale pe care trebuie să le îndeplinească toate instituțiile de învățământ superior din Marea Britanie. Procesele și procedurile Universității îndeplinesc în mod constant Cadrul pentru calificările de învățământ superior în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord (FHEQ) pentru a asigura standardele academice și calitatea educației la care studenții și absolvenții au ajuns să se aștepte.

La Brunel, studiați cu universitari pasionați care sunt experți respectați în domeniile lor. Acești academicieni se angajează să vă ajute să dezvoltați abilitățile educaționale și personale de care aveți nevoie pentru a avea succes după absolvire.

123116_BrunelUniversityLondon.jpg

Cercetare

Brunel University London se angajează să conducă la nivel mondial cercetarea și îmbină rigoarea academică cu nevoile guvernului, industriei și sectoarelor de profit și non-profit la nivel mondial - oferind soluții creative la provocări complexe care să ofere beneficii economice, culturale și sociale.

Facilităţi

La Centrul de Dezvoltare Profesională Brunel, studenții au acces la resurse de carieră și angajabilitate, ceea ce îi poate ajuta să dezvolte abilitățile și experiența de care au nevoie pentru a ieși în evidență pe piața internațională a muncii.

Puteți accesa biblioteca digitală extinsă de cărți, articole și resurse electronice ale Brunel disponibile online de oriunde și oricând. Aceste resurse includ conferințe video, forumuri de curs, studii de caz și podcast-uri.

Studiu online

Platforma de învățare online a lui Brunel vă permite să vă studiați programul la un moment și la o locație potrivite pentru programul dvs. și angajamentele exterioare. Funcția de conferință web a Universității vă permite să interacționați cu colegii de studenți și are acces comun la fluxurile video în direct.

În timpul studiilor, veți avea acces la:

  • Implicarea materialelor de studiu: resursele dvs. includ conferințe video, studii de caz, forumuri de curs și podcast-uri.
  • Suport și îndrumare: îndrumătorul tău program dedicat te va ghida în cursul dezvoltării academice în timpul studiilor.
  • Campusul tău virtual: Studiază din orice locație și creează conexiuni cu profesioniști similari pe tot globul.
  • Biblioteca deschisă: studenții online au acces complet la biblioteca digitală extensivă a Brunel pentru cărți, articole și resurse electronice.

De ce să ne alegem

  • Brunel University London este clasată drept una dintre cele mai mari 25 de universități din Marea Britanie pentru salariile de absolvire.
  • Brunel University London este pe locul 34 în lume pentru perspective internaționale, conform Times Higher Education World World Rankings 2020.
  • Brunel echipează absolvenții cu abilități practice pentru a aborda provocările societății la scară globală și îi pregătește cu educație condusă de cercetare de la profesori cu experiență.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

Locații
  • Brunel University , UB8 3PH, London

  • London, Regatul Unit

Întrebări