Keystone logo
© Brunel University London
Brunel University London

Brunel University London

Brunel University London

Introducere

Brunel University London , numit după influentul inginer britanic Isambard Kingdom Brunel, a oferit constant excelență academică de la deschiderea ușilor în 1966. În cei peste 50 de ani de instruire educațională, universitatea a primit mai multe distincții și este în prezent numită a 34-a în lume pentru perspectivă internațională (Times Higher Education Education World Rankings 2020).

Universitatea este mândră de academicienii săi renumiți, care ambele dezvoltă programele lui Brunel și își desfășoară cercetările de renume la nivel mondial. Acești educatori pregătesc absolvenții pentru cariere răsplătite, oferind abilități din lumea reală pentru a aplica pe locul de muncă.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Istorie și educație

Brunel University London poartă numele unuia dintre cei mai cunoscuți ingineri din Marea Britanie, Isambard Kingdom Brunel. Câțiva absolvenți Brunel au ajuns să devină lideri în lumea academică a sănătății publice, în domenii precum economia sănătății publice și controlul bolilor infecțioase și în domeniile ingineriei ale producției, ingineriei civile și sectoarelor de servicii și guvernamentale.

Universitatea se străduiește să îndeplinească standardele academice stabilite de Codul de calitate din Marea Britanie pentru învățământul superior, publicat de Agenția de Asigurare a Calității, care stabilește așteptările naționale pe care trebuie să le îndeplinească toate instituțiile de învățământ superior din Marea Britanie. Procesele și procedurile Universității îndeplinesc în mod constant Cadrul pentru calificările de învățământ superior în Anglia, Țara Galilor și Irlanda de Nord (FHEQ) pentru a asigura standardele academice și calitatea educației la care studenții și absolvenții au ajuns să se aștepte.

La Brunel, studiați cu universitari pasionați care sunt experți respectați în domeniile lor. Acești academicieni se angajează să vă ajute să dezvoltați abilitățile educaționale și personale de care aveți nevoie pentru a avea succes după absolvire.

Cercetare

Brunel University London se angajează să conducă la nivel mondial cercetarea și îmbină rigoarea academică cu nevoile guvernului, industriei și sectoarelor de profit și non-profit la nivel mondial - oferind soluții creative la provocări complexe care să ofere beneficii economice, culturale și sociale.

Studiu online

Platforma de învățare online a lui Brunel vă permite să vă studiați programul la un moment și la o locație potrivite pentru programul dvs. și angajamentele exterioare. Funcția de conferință web a Universității vă permite să interacționați cu colegii de studenți și are acces comun la fluxurile video în direct.

În timpul studiilor, veți avea acces la:

 • Implicarea materialelor de studiu: resursele dvs. includ conferințe video, studii de caz, forumuri de curs și podcast-uri.
 • Suport și îndrumare: îndrumătorul tău program dedicat te va ghida în cursul dezvoltării academice în timpul studiilor.
 • Campusul tău virtual: Studiază din orice locație și creează conexiuni cu profesioniști similari pe tot globul.
 • Biblioteca deschisă: studenții online au acces complet la biblioteca digitală extensivă a Brunel pentru cărți, articole și resurse electronice.

De ce să ne alegem

 • Brunel University London este clasată drept una dintre cele mai mari 25 de universități din Marea Britanie pentru salariile de absolvire.
 • 72% rezultate de cercetare lider la nivel mondial / excelent la nivel internațional.
 • Clasat printre primele 40 de universități intensive în cercetare, locul 58 la nivel global în Times Higher Education Impact Rankings 2022.
 • Brunel University London se află pe locul 4 în Marea Britanie și pe locul 20 în lume pentru perspectiva internațională, potrivit Times Higher Education World University Rankings 2023.
 • Brunel echipează absolvenții cu abilități practice pentru a aborda provocările societății la scară globală și îi pregătește cu educație condusă de cercetare de la tutori cu înaltă experiență.
 • Studiați oricând și oriunde cu diplome 100% online.

Mărturii studențești

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

 • London

  London, Regatul Unit

  Întrebări