Keystone logo
Bloom Business School

Bloom Business School

Bloom Business School

Introducere

Cine suntem noi

Bloom Business School „BBS” este o instituție de pregătire profesională înființată în Egipt, specializată în furnizarea de MBA și DBA de la universități internaționale și școli de afaceri elvețiene, care sunt acreditate de asociații mondiale și europene de înaltă reputație.

BBS oferă, de asemenea, cursuri de formare și programe în viața de afaceri pentru diferite segmente și sectoare. Programele noastre sunt orientate către abilități soft și profesionale, luând în considerare cele mai noi

Bloom Business School își propune să:

  • Oferiți o experiență excelentă studenților de cel mai înalt standard.
  • Furnizați-ne programele și serviciile prin intermediul unor profesioniști selectivi, o infrastructură durabilă și rentabilă de înaltă calitate.
  • Oferiți serviciile noastre cu standarde de înaltă calitate contribuind la nivel național

În Bloom Business School credem că învățarea datorită standardelor globale ridicate și prin profesii selective vă va înflori cariera, vă va schimba viața și în consecință va schimba lumea!

De ce Bloom Business School , BBS?

Instructori selectivi

Echipa noastră de instructori este selectată cu precizie pentru a asigura cea mai bună calitate oferită în conformitate cu instrucțiunile Bloom Business School

Mediu de calitate

Suntem dornici să asigurăm cel mai bun mediu în timpul procesului de învățare, prin săli de pregătire standard bine dotate și prin subiecte bine pregătite pentru o referință ușoară și lină, pentru a oferi cursanților nivelul maxim de performanță.

Programe eficiente

Un mix de programe extrem de eficiente au fost alese pentru a îmbunătăți abilități diferite și diferite, datorită ultimelor schimbări și standarde globale, care sunt specializate în toate aspectele de afaceri. Programele consolidează elevii pentru a-și construi cariera

Prețuri competitive

În timp ce luptăm pentru a trăi și a învăța în același timp pentru a atinge poziții mai mari și a obține mai mulți venituri, oferim prețuri foarte competitive pentru a avea mai mulți cursanți sub umbrela cunoștințelor practice de afaceri.

Misiune

Viziunea noastra

A fi lider în furnizarea de învățare mixtă internațională de înaltă calitate în Egipt și peste granițe.

Misiunea noastră

Oferiți programe de MBA, DBA, diplome profesionale și abilități soft cu o calitate supremă, prin intermediul unor profesioniști selectivi în cel mai bun mediu și instrumente care să le permită elevilor să își atingă potențialul și obiectivele cele mai ridicate.

128271_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpeg

Alexis Brown / Unsplash

Locații

  • Cairo

    Etisalat Club Rd, Ezbet Fahmy, El-Maadi, , Cairo

    Întrebări