Keystone logo
Berghs School of Communication Curs online UX și Digital Product Design
Berghs School of Communication

Curs online UX și Digital Product Design

Stockholm, Suedia

12 Weeks

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

SEK 38.750

Învățământ la Distanță

Introducere

Acest curs online cuprinzător oferă un amestec echilibrat de abordări fundamentale UX și aplicare practică imediată. Veți folosi metode relevante pentru industrie și instrumente de colaborare la distanță. Învață și exersează abilitățile UX individual și cu colegii pe care le poți aplica imediat la locul de muncă.

Acest curs oferă o bază solidă UX și experiență practică printr-o serie de cursuri săptămânale extrem de interactive. Veți învăța cercetare, ideare, prototipare rapidă și testare, atât pe hârtie, cât și cu instrumente digitale, și cum să aplicați aceste abilități lucrând singur și colaborând în echipe la distanță. Veți afla despre diferitele roluri pe care un designer UX le poate juca atunci când proiectează și construiește produse digitale.

Acest curs part-time se desfășoară online pe o perioadă de 12 săptămâni. Vă puteți aștepta la un volum de muncă săptămânal de aprox. 8-10 ore. Cursul constă dintr-un amestec de cursuri săptămânale de seară, lucrări practice și lectură și poate fi urmat în timp ce lucrează cu normă întreagă.

Studenți ideali

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări